“Brate, MAKNI MI JE ODAVDE” Nervno rastrojstvo Marka Janjuševića Janjuša PRED KAMERAMA Zadruge

 “Brate, MAKNI MI JE ODAVDE” Nervno rastrojstvo Marka Janjuševića Janjuša PRED KAMERAMA Zadruge

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš jedan je od najpoznatijih rijaliti učesnika, a najviše ga je proslavila, ne tako slavna veza sa Majom Marinković. Gledaoci “Zadruge” su bezbroj puta svedočili problemima koje je ovaj par imao u vezi, kao i njihovim okršajima koji su nekada bili slobodno možemo reći, strašni za gledanje. 

Janjuš je aktuelni učesnik i sedme sezone, odnosno “Elite”, a mnogi komentarišu koliko je smireniji i simpatičniji kada u njegovoj blizini nema Maje. Iako starleta već odavno najavljuje svoj ulazak u popularni rijaliti, publika se kolektivno nada da njih dvoje neće obnoviti vezu, budući da u kombinaciji nikako nisu dobri ni jedno po drugo, a ni za ostale ukućane i gledaoce kraj malih ekrana koji se stresiraju tokom njihovih sukoba. 

Samo jedna od scena u nizu koje je Marinkovićeva izazvala, desila se pre tri godine, tačnije u decembru 2020. godine, kada je Janjuša gotovo dovela do ozbiljnog nervnog sloma.

Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Zanimljivo je da se bivši košarkaš svaki put kontrolisao i nikada fizički nije nasrnuo na Maju, što je svakako i zabranjeno pred kamerama rijalitija, međutim, Marinkovićeva je ovo najstrože pravilo često kršila, pa je zbog svog pomahnitalog ponašanja čak bila i diskvalifikovana. 

No, diskvalifikacija se nije dogodila tog decembra 2020., ali raskol u njihovoj vezi svakako jeste. Naime, Maja je doslovno poludela kada je čula da se njena tadašnja neprijateljica Aleksandra Nikolić obratila Janjušu, tražeći mu kečap (?!), i rasulo je moglo da počne… 

Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Marinkovićeva je kao oparena skočila na Janjuša i počela da ga maltretira što se obratio Nikolićevoj i što joj je pozajmio “njen” kečap, a na kraju je situacija eskalirala kada je Janjušević doživeo slom živaca, pa se i obezbeđenje umešalo. 

– Brate, MAKNI MI JE ODAVDE! –  urlao je tokom nervnog rastrojstva koje je doživeo pred kamerama “Zadruge” Marko Janjušević Janjuš.

Sukob možete videti OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.