BRAT ZADRUGARA PRONAĐEN MRTAV U PEKARI – tragedija se dogodila u BEOGRADU! I on je bio deo rijalitija

 BRAT ZADRUGARA PRONAĐEN MRTAV U PEKARI – tragedija se dogodila u BEOGRADU! I on je bio deo rijalitija

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Biznismen i bivši učesnik “Zadruge”, Filip Mijatov, koji se nekada viđao sa starletom Anom Korać i kako je isticao u rijalitiju – sponzorisao je, vodi buran život. 

U rijalitiju se nije dugo zadržao, jer nije mogao da trpi pritisak, pa su ga diskvalifikovali čak dva puta, od tada se povukao iz medija i živi u Velikoj Britaniji.

Njegov život obeležila je velika tragedija jer je izgubio rođenog brata na jeziv način.

Bivši učesnik “Parova”, Dimitrije Mijatov (42), Filipov brat, pronađen je mrtav u Beogradu, u ulici Maršala Tolbuhina, u jednoj pekari, pre godinu dana.

– Stvarno nemam snage svima da odgovorim. Izvinite. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, Dimitrije. Hvala vam svima za podršku i volim vas. Nisam ni sanjao koliko ljudi ima koji me još uvek zapravo vole – napisao je nakon smrti brata Filip.

Podsetimo, Dimitrije Mijatov je tokom učešća u “Parovima” često ulazio u sukobe sa drugim učesnicima.

Preživeo je ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u pomenutom šou-programu. Za sobom je ostavio sina koji živi sa majkom u Dominikanskoj Republici.

Foto: YouTube/printscreen/Parovi TV Happy

Dimitrije je u rijalitiju “Parovi” priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga i završio u zatvoru, jer ga je otkrio mobilni telefon. Sem ovog incidenta, Mijatov je ležao u zatvorima u Grčkoj i u Dominikanskoj Republici, pisalo se u medijima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.