BRAK IZ KORISTI: ISPLIVALO! Anita se udala za Matoru da bi OTPLATILA DUGOVE, a Jovana u INAT Sanji?

 BRAK IZ KORISTI: ISPLIVALO! Anita se udala za Matoru da bi OTPLATILA DUGOVE, a Jovana u INAT Sanji?

Foto: Instagram/Printscreen/anita stanojlovic

Tokom emisije “narod pita” kada su gosti bili Lepi Mića i Jelena Golubović, pored aktuelnih tema, pokrenuta je i najnovija,a to je istopolna zajednica u koju su nedavno stupile Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović.

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, njih dve su se venčale nakon Zadruge u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu.

Podsetimo, Anita je uzela Jovanino prezime Tomić, a ovoj ceremoniji koja je bila zatvorena za medije, prisustvovali su najbolji prijatelji zadrugarki, među kojima Tijana Ajfon, Stefan Karić, Mikica Bojanić, Ermina Pašović, Sandra Rešić, ali i Marko Đedović koji je bio i kum.

Sada je Lepi Mića u emisiji prokomentarisao njihovo venčanje te izjavio da smatra da je to iz obostrane koristi, da je Anita sa Matorom da bi navodno isplatila dugove, a da je Jovana to uradila u inat Sanji Stanković, jer je podsetimo, Matora tokom Zadruge saznala da se Sanja udala, međutim ona nije tada znala da to nije bila prava svadba, što će saznati tek nakon izlaska iz Bele kuće.

– Mene to ne interesuje u životu. Dobro se zna za šta se ja zalažem, ja sam za brak muškaca i žene. Matoru poznajem godinama, malo mi je Anita čudna jer je odjednom to postala i preko noći ušla u brak – rekao je Mića.

– Je l’ tu čudnija Anita ili Matora koja je odbijala da prizna emocije? – pitao je voditelj

– Rekao sam da je Matora zaljubljenija u Anitu, nije htela da prizna da joj je balavica zavrtela mozak. Ovo je jako čudno i iznenađujuće. Možemo da tumačimo da je uradila to u inat Sanji – rekao je Mića.

– Videla sam da nije došla Matorina porodica, to mi je najčudnije – rekla je Jelena.

Foto: ATA images

– Pročitao sam rečenicu Matorinog ćaleta: “Nisam znao da mi se ćerka ženi”. Anita je ušla u Zadrugu kao devojka koja ima dete od dve godine, otac tog deteta ne živi sa njom već sa majkom čiji muž isto ne živi sa njima. Ulazi u neke veze sa Markom, voli, ne voli, samo se*s sa Zolom, pa odjednom strašna emocija prema Matoroj. Ona da je izašla ne bi imala gde. Njena majka je posudila hiljadu evra da bi je ispoštovala za rođendan, mora da ide u Nemačku da vrati te pare i to je tako. Njoj je Matora Narodna banka. Odlično znam kako je ona meni prezentovala emociju prema Marku. Ne zaboravimo da je Sanja imala brak, pa se posle saznalo da je sve lažirano. Znam da je Matora imala toliko emocija, ali je njena najveća i neprežaljena ljubav Sanja i kako sad uđe u brak sa osobom sa kojom nije bila u vezi 40 dana – rekao je Mića.

– Nije Matora glupa, sama će videti i otvoriće joj se oči brzo – rekla je Jelena.

Foto: Srbija Danas

– Kako objašnjavaš što je Matora tako brzo ozvaničila vezu na taj način? – pitao je voditelj

– U inat Sanji. Šta god i kako god Matora priča samo o Sanji – rekao je Mića.

– Matora mi je rekla da želi dete, možda je to razlog za brak – rekla je Jelena.

– Kakve Anita ima veze sa tim, pa nije u brak sa muškarcem ušla – rekao je Mića.

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! “To je karma!” Bez dlake na jeziku o pobedi Aleksandre Nikolić! ŠOK PRIZNANJE “Klanjao sam u Zadruzi”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.