BRAJAN PAPUČAMA PRIGUŠIO ANINE KRIKE?! Šok tvrdnje o slučaju ubijene Beograđanke: Deca su slušala vrisak majke?!

 BRAJAN PAPUČAMA PRIGUŠIO ANINE KRIKE?! Šok tvrdnje o slučaju ubijene Beograđanke: Deca su slušala vrisak majke?!

Foto: Društvene mreže

Brajan Volš (47) je uhapšen 8. januara i optužen da je doveo policijske istražitelje u zabludu tokom njihove istrage o nestanku njegove žene Ane Volš (39) pre nego što je optužen za njeno ubistvo.

Potraga za Anom Volš, 39-godišnjom ženom iz Masačusetsa, navela je istražitelje da veruju da ju je verovatno ubio njen suprug Brajan, a da je njeno telo raskomadao.

Brajan Volš pojavio se u Okružnom sudu 18. januara i izjasnio se da nije kriv po optužbama. Međutim, čini se da su posredni dokazi protiv Brajana inkriminišući u nekoliko aspekata.

Inkriminišući dokazi uključuju listu “gugl” pretraga koje je sproveo:

Koliko vremena treba da prođe pre nego što telo počne da smrdi?
Kako sprečiti raspadanje tela?
Kako očistiti krv sa drvenog poda?
Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?
Dok istražitelji pokušavaju da pronađu više detalja u vezi sa slučajem, novi dokazi sugerišu da je Brajan možda stavio papuče u Anina usta kako bi je sprečio da vrišti, priča detektiv Braca Zdravković uz informacije da je to potvrđeno od strane američke policije.

Pored njegovih pretraga na “guglu”, istražitelji su takođe otkrili deset kesa za smeće u kontejneru u blizini stambenog kompleksa u kojem živi Brajanova majka, sa Brajanovom i Aninom DNK na predmetima pronađenim u vrećama za smeće. U deset vreća za smeće koje su istražitelji pronašli navodno su se nalazile: krpe, peškiri, papuče, odelo, selotejp, sredstva za čišćenje, Prada torba, rukavice, tepisi, lovačke čizme, testera, sekira i Anina potvrdu za vakcinaciju protiv korona virusa.

  • Veoma je neobično da su tragovi DNK bili na papučama i to na ovaj način. Te papuče su bile presavijene… i stajale su u fiokama u hodniku. Ali sada je na jednoj strani papuče Brajanov DNK, a na drugoj Anin DNK – priča detektiv, tvrdeći da dokazi sugerišu da je Brajan možda stavio papuče u Anina usta da bi je ućutkao.

Na snimku Zdravković objašnjava da mesto gde se DNK nalazi na papučama sugeriše da je Brajan kada je ušao u salu najverovatnije rukom pokupio te papuče i gurnuo ih u usta Ani kako ona ne bi vrištala. Detektiv govori da ne postoji drugo objašnjenje kako je DNK tako specifično raspoređen, s jedne strane Brajanov DNK, a sa druge Anin DNK.

Podsetimo, stanari Ane Volš istakli su, nakon što je Volš optužen za ubistvo supruge Ane da ih danima proganjaju mnoga pitanja na koja sada nemaju odgovor. Oboje su razgovarali sa Anom i Brajanom neposredno pre njenog nestanka 1. januara zbog čega se pitaju da li su postojali neki znaci upozorenja koje su možda propustili. Mendi i Majk Silva i dalje žive u kući koju su iznajmljivali od Volšovih, a kažu da će ih i kada to više ne bude slučaj, ovaj zločin proganjati.

  • Pitam se da li je Ana imala vremena da pomisli na decu? Da li je molila za pomoć i govorila mu da prestane? Šta je osećala? – rekla je plačući Mendi Silva.

Troje Anine i Brajanove dece navodno je bilo u kući u momentu ubistva njihove majke. Da li su je čuli kako vrišti trebalo bi da ogovori dadilja, kao i stručnjaci za rad sa decom, koji će ih ispitati.