BRAJAN JE MORAO DA RASKOMADA ANINO TELO! Šok tvrdnja kriminalnog psihologa: On nije psihopata, REŠAVAO JE PROBLEM

 BRAJAN JE MORAO DA RASKOMADA ANINO TELO! Šok tvrdnja kriminalnog psihologa: On nije psihopata, REŠAVAO JE PROBLEM

Foto Instagram anawalche, Printscreen CBS Boston, Shutterstock

Kriminalni psiholog tvrdi da navodno rasparčavanje supruge od strane Brajana Volša ne ukazuje na to da je on “psihopata”, već govori o uznemirujućoj metodi. Dr Luis B Šlezinger, profesor psihologije na jednom od najpoznatijih koledža koji se bave kriminalistikom u Americi, detaljno je objasnio zašto je Brajan verovatno raskomadao svoju suprugu Anu Volš, nakon što ga je tužilaštvo optužilo da je počinio ubistvo.

Ranije je objavljeno Brajan 17. januara optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš. Iako Šlezinger ne sarađuje sa organima za sprovođenje zakona u slučaju nestale Ane Volš, on se u prošlosti bavio slučajevima čiji epilog je upravo bilo raskomadano telo žrtve. Tvrdio je da počinioci u situacijama u kojima je žrtva raskomadana nikada nisu bili “psihotični”.

Kako su mediji ranije preneli, dva glavna dokaza protiv Brajana Volša su testera koja je navodno pronađena među smećem u kontejneru i krvavi, slomljeni nož koji je pronađen u podrumu porodičnog doma Volšovih.

Podsetimo, Brajan je na internetu guglao “kako se rešiti tela žene od 52 kilograma”, prema njegovoj istoriji pretraživanja interneta. Optuženi je takođe kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara u Home Depotu gde su ga nadzorne kamere snimile.

U intervjuu za The Sun, Šlezinger je rekao: “Morate da posmatrate ovo iz referentnog okvira prestupnika. Možda razmišljate u smeru da je on bio psihotičan, ali ne, to nije slučaj. Nikada nisam imao slučaj da je prestupnik bio psihotičan”, kazao je on.

Šlezinger je tvrdio da je rasparčavanje tipično taktika rešavanja problema i da nema nikakve veze sa pravim psihičkim stanjem počinioca.

Ana Volš
Foto: Youtube printscreen/Boston 25 News

Izaći iz kuće sa mrtvim telom nije lako, veoma je teško, tako da je rasparčavanje rešenje za ovo – rekao je psiholog.

Prema Šlezingeru, “ogromni” razlog zašto kriminalci odlučuju da raskomadaju svoje žrtve je da se otarase tela.

– Ovo se obično dešava kada se ubistvo dogodilo u nečijoj kući. Na primer, zato što ubijete svoju ženu, kako da iznesete telo iz kuće? To je veoma teško, tela su velika, veoma je teško kada su mrtvi. Dakle, ono što će uraditi je da raskomadaju telo da bi ga odložili – objasnio je on.

Šlezinger je nastavio rekavši da bi se većina kriminalaca jednostavno udaljila od tela žrtve da je zaklano negde daleko, kao u šumi.

– Ne znam životnu situaciju Brajana Volša, ali u njegovom umu nije mogao samo da izvuče telo i baci ga u auto. Znate, tako ćete biti uhvaćeni. Ljudi će vas videti. Mnogo je teže nego što mislite – kazao je on.

Inače, Brajan Volš (47) je uhapšen 8. januara i optužen da je doveo policijske istražitelje u zabludu tokom njihove istrage o nestanku njegove žene Ane Volš (39) pre nego što je optužen za njeno ubistvo. On se trenutno nalazi u pritvoru i trebalo bi da se pojavi na sudskom ročištu zakazanom za 9. februar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *