“BOŽE, POMOZI!” SPOT SNIMALA GOLA pred POLICIJOM, Ružu Rupić uhvatili u NAJNEZGODNIJEM trenutku!

 “BOŽE, POMOZI!” SPOT SNIMALA GOLA pred POLICIJOM, Ružu Rupić uhvatili u NAJNEZGODNIJEM trenutku!

M.Đ.

Mlada i talentovana pevačica Ruža Rupić, koju publika zna i kao popularnu jutjuberku, ove nedelje je proslavila rođendan, koji je krunisala pesmom koja nosi naziv “Nije da nije”.

Ekipa portala Srbija Danas prisustvovala je proslavi i promociji numere, a gala događaj je bio upriličen u jednom prestoničkom tržnom centru, a među zvanicama su bile mnoge poznate i uticajne ličnosti: Hurricane, Zoi, Dalila Dragojević, Adam Adaktar, Marijana Zonjić, Nina Prlja, Andrija Jo, Lea Stanković, Anna Lazarević, Jana Dačović, Nika Ilčić i mnoni drugi.

Ruža Rupić
Foto: SD/MĐ

Ruža je pred sam spot ispričala anegdotu o tome kako je došlo do toga da snimi na Malti scenu gola u blizini policijske stanice, a prisutni su bili šarmirani i oduševljeni iskrenim odgovorom pevačice – usledio je gromoglasan aplauz podrške.

– Moj dragi prijatelj Ljuba našao je jednu lokaciju gde je u pozadini bila policijska stanica, i onda, u nekom momentu, kada sam ja nešto fotkala su prošla kola policije. Proši su i sa jedne i sa druge strane i bilo je samo ono naše: “Bože, pomozi!”! Ali nas niko nije hapsio, mislim da dovoljno dobro izgledam – kroz smeh je govorila Ruža, iako vidno posramljena.

Svi pripadnici sedme sile su nakon premijernog puštanja spota sa nestrpljenjem čekali izjavu pevačice.

Hurricane
Foto: SD/MĐ

– Imam tremu, iako sam osam godina na sceni, od takmičenja u “Pinkovim zvezdicama”, pa do sada je prošlo osam godina, ali i dalje imam tremu. To je odgovornost, želim da publici dam nešto što je dobro, uvek dajem sve od sebe. Na promociji nove pesme Barbare Bobak sam srela Ljubu, a ubrzo nakon toga smo se našli u izlasku i rekla sam mu da mora da mi uradi pesmu, posle dve nedelje sam ga zvala i pitala da li me je zaboravio, a on mi je rekao da upravo završava. Kada sam čula pesmu, rekla sam da je to to. Taj dan smo se dogovorili da ćemo spot snimati na Malti, snimali smo pet dana, spot ima puno efekata, scene se menjaju jako brzo. Uložila sam dosta novca, ali nije to toliko skupo koliko svi misle. Ja ću pre da uložim u spot nego da kupim auto, ne žalim ni jedan dinar koji uložim u karijeru. Dala sam 100 odsto sebe – rekla je pevačica za medije.

Ruža Rupić
Foto: SD/MĐ

Šta je još Ruža Rupić rekla na promociji svoje nove pesme, pogledajte u video-prilogu u produžetku teksta.

BONUS VIDEO: Hurricane – Publika sama od Desingerice zahteva haos, svedoci smo!