BONUSI ZA KUP – TO NEMA VEZE SA ŽIVOTOM: Obradović o iskren ODLASKU iz Zvezde

 BONUSI ZA KUP – TO NEMA VEZE SA ŽIVOTOM: Obradović o iskren ODLASKU iz Zvezde

Foto: MN Press

KK Crvena zvezda je pobedila sa 92:68 u meču 19. kola Evrolige u Beogradu Monako. Crveno-beli su odlično odigrali meč i bila je ovo kjedna od najboljih utakmica koju su Zvezdaši odigrali pred svojom publikom.

Ovaj meč će biti upamćen i plo tome kada je pre početka meča Saša Obradović dočekan ovacijama, a zatim je on klekao na centru i poljubio grb Zvezde što je dovelo do delirijuma kod navijača.

– Što se mene tiče, sve je bilo uvek otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam ponikao iz ove familije, da poznajem svaki stepenik ovde. Kada sam osvajao sa Nešom Ilićem isvim drugim igračima, veliki trud je ostvaren da bi Zvezda bila ovo. U poslednjih neoliko godina je jedan od boljih timova u Evropi. Jeste bilo emocija, hvala im na tom dočeku. Drago mi je da sam se, na neki način, vratio u familiju.

– Možemo li da čujemo Vašu stranu priče? dobacio je jedan od novinara.

– Ne možete da čujete. Samo ću da kažem: Bonusi za Kup, to nema veze sa životom. I Igor i svi ljudi ovde znaju kakav sam čovek. Ne mogu da budem drugačiji. Što bih ja pričao, negde se to desilo unutra i zašto bi to nekoga trebalo da zanima.

Jedan je od retkih legendi Zvezde kojoj su aplaudirali i navijači Partizana.

– Najsrećniji sam na svetu. Odnos je 60:40, a i jedna i druga strana mi je aplaudirala. Nema srećnijeg od mene – rekao je Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *