“BOMBA MU JE RAZNELA GLAVU I GRUDI” Komšije o nezapamćenoj tragediji u Šapcu: Grunulo je i zatreslo…

 “BOMBA MU JE RAZNELA GLAVU I GRUDI” Komšije o nezapamćenoj tragediji u Šapcu: Grunulo je i zatreslo…

Foto: SD/Ilustracija

Nesrećni čovek je sišao u podrum sa bombom i oduzeo sebi život dok su u stanu spavali supruga i 16 godišnji sin

Stanare zgrade Trg đačkog bataljona 7 u Šapcu jutros oo 7,15 časova je probudila snažna eksplozija. Uplašili su se detonacije posle koje se hodnikom širio gust dim, a vrlo brzo su postali svedoci velike tragedije, kada je pronađeno beživotno telo njihovog komšije (56) koji se, kako se pretpostavlja razneo tako što je aktivirao ručnu bombu.

 Grunulo je i zatreslo i nismo odmah znali šta se dogodilo. Pomislili smo da je pukla cev od plina dole u podrumu. Kada je sišao dole predsednik kućnog saveta zatekao je nesrećnog muškarca mrtvog. Bomba mu je raznela glavu i grudi – pričaju stanari.

Nesrećni čovek je sišao u podrum sa bombom i oduzeo sebi život dok su u stanu spavali supruga i 16 godišnji sin.

– Ovo je strašna tragedija. On je moj komšija, vrata do mojih i zajedno smo odrasli u ovoj zgradi. Bio je retko dobar čovek. Ne mogu ni da naslutim zašto je ovo uradio. Nisam imao hrabrosti da siđem dole i da ga poslednji put vidim da mi ostane u sećanju onakav kakvog ga poznajem od detinjstva – kaže jedan od komšija.

U Višem javnom tužilaštvu naveli su da je dežurni tužilac izvršio uviđaj i da je naložena obdukcija tela. Daljom istragom će se utvrditi detalji porodične tragedije.

Pročitaj još