BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI! Nakon operacije, MLADA PEVAČICA se susreće sa novim problemima

 BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI! Nakon operacije, MLADA PEVAČICA se susreće sa novim problemima

Foto: Youtube printscreen/ Selena Gomez

Mlada i planetarno popularna pop pevačica Selena Gomez, uz horde obožavalaca i milione prodatih singlova i albuma, nebrojeno mnogo turneja, čini se da živi život koji bi svako poželeo.

Međutim, kada se zagrebe ispod površine, svog tog glamura i sjaja, krije se teška i surova realnost koju pevačica živi sa ponosom i ne krije od javnosti.

Mnogi fanovi postali su zabrinuti kada je Selena na svojim društvenim mrežama podelila snimak, na kom se vidi kao joj se tresu ruke. Zbog njenog zdravstvenog stanja, mnogi su se uzrujali.

– Ruke mi se tresu kao posledica lekova koje pijem zbog lupusa – objasnila je pop pevačica, miljenica mlađe publike. 

Selena Gomez
Foto: Youtube printscreen/ E! News

Pevačica je na svojim društvenim mrežama sa svojom publikom rado delila sve nedaće i borbe koje je prolazila. Otkrila je da se još kao mala susrela sa neizlečivom bolešću, lupusom koji je izazvao niz drugih zdravstvenih problema.

Jedna u nizu zdravstvenih tegoba koje je imala jeste i otkazivanje bubrega. Pomenuti problem, prebrodila je uz pomoć svoje prijateljice iz detinjstva, koja je pevačici donirala bubreg, nakon čega je usledila i uspešna transplantacija.

Nakon što joj je pored lupusa, na terapiji utvrđen i bipolarni poremećaj, mlada glumica je mislila da je to kraj sveta za nju. Bila je anksiozna, depresivna, a svaki put pred izlaska na scenu, doživljavala je napade panike. Međutim, kako kaže, sada joj je mnogo bolje i živi da dan po dan.

Pojava ovog oboljenja je posledica poremećaja u imunom sistemu, koji umesto da štiti telo od virusa i bakterija napada sopstvena tkiva u organizmu.

Selena Gomez
Foto: Profimedia