BOLNICA NA NOGAMA ZBOG NEVIĐENOG UBISTVA! Smrtno bolestan tražio da mu žena skrati muke, pa da ubije i sebe – usledio ŠOK (VIDEO)

 BOLNICA NA NOGAMA ZBOG NEVIĐENOG UBISTVA! Smrtno bolestan tražio da mu žena skrati muke, pa da ubije i sebe – usledio ŠOK (VIDEO)

Foto: Profimedia

Žena je pucala u svog smrtno bolesnog muža u bolnici na Floridi, nakon što se par složio da ona ubije njega, a zatim i sebe, ali ona nije smogla snage da izvrši samoubistvo, prenosi The Insider.

Elen Giland (76) i njen suprug Džeri Giland (77) dogovorili su se da će, ako se njegovo zdravstveno stanje pogorša, ona prekinuti njegovu patnju i ubiti ga, a zatim se ubiti, naveo je je šef policije Dejtona Biča Džakari E. Jang na konferenciji za novinare.

– Pošto je bio neizlečivo bolestan, razgovarali su o tome i to su zapravo planirali pre otprilike tri nedelje – rekao je Jang i dodao da muž nije imao snage da se ubije, pa je “ona to morala da izvede umesto njega”.

Elen Giland je u subotu ujutro stigla u bolnicu Advent Health u Dejtona Biču na Floridi i donela pištolj u bolničku sobu svog muža na jedanaestom spratu.

Nakon što je upucala svog muža u glavu, ona nije mogla da izvrši samoubistvo i zabarikadirala se u njegovoj sobi.

Ostali pacijenti u obližnjim sobama su evakuisani, a vlasti su se uključile u višesatne pregovore sa Elen Giland, za koju je policija rekla da nije nikome pretila, ali nije htela da ostavi pištolj.

– Ni u jednom trenutku nije bilo pretnje nikome od bolničkog osoblja, niti bilo kom drugom pacijentu – rekao je Jang.

Nije jasno kako je uspela da unese pištolj u bolnicu. Policajci su na kraju uspeli da iskoriste uređaj “fleš-bang” da joj odvuku pažnju i nateraju je da spusti oružje. Zatim je privedena i mogla bi da bude optužena za ubistvo prvog stepena.

– Ona je veoma tužna – rekao je Jang o Elen Giland i dodala:

– To je tragična okolnost jer samo pokazuje da niko od nas nije imun na životna iskušenja i nevolje.

Pročitaj još