BOLNA SIMBOLIKA! Objava koja OTKRIVA kroz šta je Nebojša Glogovac prolazio u BORBI sa bolešću! (FOTO)

 BOLNA SIMBOLIKA! Objava koja OTKRIVA kroz šta je Nebojša Glogovac prolazio u BORBI sa bolešću! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/ Телевизија Храм

Nebojša Glogovac, mnogima omiljeno glumačko lice, ostao je upamćen po vanserijskim ostvarenjima i ulogama koje je odigrao u kultnim filmovima i serijama.

Vest da je bolestan stigla je samo nekoliko dana pred njegovu smrt, a glumac kao da je predosetio loš ishod, što se moglo zaključiti po potresnoj poruci koju je objavio na svom Instagram profilu.

Nebojša Glogovac
Foto: Srbija Danas


Glumac je početkom januara 2018. godine otputovao u Nemačku kako bi u jednoj bolnici pokušao da neđe lek za tešku bolest od koje je patio. Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć.

U bolnici su mu, prema tadašnjem pisanju medija, urađeni detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd, gde je nastavio da vodi bitku, međutim bez uspeha, te nas je prerano napustio u februaru iste godine.

Objava na društvenoj mreži Instagram, koju je pdoelio 2017. godine, para srce i dan danas, budući da simbolizuje ne samo borbu sa bolešću, već i njegovu unutrašnju teskobu koju je nosio.

– Držim se – napisao je Nebojša još uz fotografiju crteža na kojem je momak koji se jedva drži da ne padne u provaliju.