“BOLI ME UVO ŠTO SAM JE OSTAVIO!” Mensur otkrio pravi razlog RASKIDA sa Milicom – ovo je KRIO od zadrugara

 “BOLI ME UVO ŠTO SAM JE OSTAVIO!” Mensur otkrio pravi razlog RASKIDA sa Milicom – ovo je KRIO od zadrugara

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zadrugari su imali zadatak da izaberu najlošijeg prijatelja u Beloj kući. Na red da iznese svoje mišljenje došla je Mina Vrbaški.

– Drago mi je što ove godine niko ne može da me navede. Zola je izdao Nevenu, eto, ja ću to da kažem samo – rekla je Mina.

– Ja sam ovde govorio od starta da nemam prijatelje nego drugare. U zatvoru sam imao, jedan čovek preko 50 godina mi je rekao da mi niko nije prijatelj. Vremenom sam shvatio to, i u pravu je. Čovek uči dok je živ, a umre glup. I nad popom ima pop. Dalila je mene izdala ovde, jako me je ujela, savetujem je šta da ne uradi, ona uradi kontra. To je to, stičem drugove, Car je dobar, Šaki i ja imamo prijatelje napolju ozbiljne – pričao je Sale Luks.

– Ja ću navesti Mimu u odnosu sa Sanjom, dok je ona savetovala Mimu da ne treba da radi neke stvari, ona je nju savetova i pričala svašta jer je sa oženjenim, vređala je i ponižavala. Sanja je imala najbolju nameru prema tebi i to je to – izjasnila se Milica.

– To nije tako – branila se Mimas.

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Pozdrav za moju kevu Nevenku, šalim se, ne zove se Nevenka. Ja bih ispričao sada neke stvari, ali neću sada. Ja prema nikom nisam pogrešio, svi su srećni i zadovoljni, volim sve i vidmo se. Uje*ali ste se, moram da ispričam ovo, za Novu godinu, dešava se to da ja ne smatram da se bilo šta loše dešava u mom odnosu, dok napolju bukti. Osman mi je rekao da se sklonim od Milice, ja nisam to uradio, tek kasnije sam, pa sam se vratio njoj, nastavili smo odnos i prekidam ga ponovo jer imam pravo. Kada sam dobio poziv, skroz sam se pogubio, ali sam i dalje verovao Milici, dolazim u situaciju da se uje*ala priča i da meni Đedović kaže da ću ja da ispoštujem porodicu, i on ne očekuje da ću ja stvarno otići od nje, to niko nije očekivao. U jednu ruku me boli uvo što sam je ostavio, jer znam da mi je neko tamo srećan. Navešću Anđela kao nekoga ko je ispao, nije mi drago zbog onoga – pričao je Mensur.

Detaljnije pogledajte u nastavku: