“BOLI ME, UČINIO JE VELIKU NEPRAVDU!” Jovana Jeremić kroz SUZE otkrila PRAVI RAZLOG prekida saradnje sa Marićem

 “BOLI ME, UČINIO JE VELIKU NEPRAVDU!” Jovana Jeremić kroz SUZE otkrila PRAVI RAZLOG prekida saradnje sa Marićem

Foto: Youtube Printscreen/ BALKAN INFO – Zvanični kanal/ K1 Televizija

Voditeljka jutarnjeg programa “Pinka”, Jovana Jeremić, sada je već poznata po tome da apsolutno sve “nepravde” koje su joj se desile, kad-tad iznese u javnost i da nema povlašćenih, čak ni kada su u pitanju njeni dugogodišnji saradnici.

Ona je sada u emisiji “Balkan info”, kroz suze i jecaje, ispričala kakav je stres doživela na prethodnom radnom mestu, televiziji “Hepi”.

– Do Vučića sam došla isključivo sama, meni niko nije pomogao – govori Jovana, a onda otkriva zbog čega je ljuta na Milomira Marića sa kojim je radila na bivšoj televiziji.

– Očekivala sam da će me Milomir Marić na bivšoj televiziji, gde sam radila, upoznati sa Aleksandrom Vučićem, međutim on to nikada nije uradio. Prosto nije osetio potrebu da treba mene da upozna sa predsednikom i mogu da kažem da sam mu to u duši zamerila, jer je upoznavao druge voditeljke koje nisu zaslužile da budu upoznate sa jednim predsednikom države, a ja koja sam u svemu bila najbolja i koja sam držala tu televiziju nisam bila upoznata sa predsednikom od strane Marića – ističe voditeljka koja počinje u momentu da plače tokom intervjua.

Jovana Jeremić
Foto: Youtube Printscreen/ BALKAN INFO – Zvanični kanal

– Možda sam zbog toga baš postala mega zvezda. I dan danas smatram, to me boli, to me strašno boli, jer je on bio glavni i odgovorni urednik te televizije, da sam ja zaslužila da odem na taj ručak sa predsednikom kad su bile pozvane druge voditeljke. Marić mene nije pozvao. A pozvao je žene koje ne mogu da mi čiste cipele u novinarstvu, koje nisu novinarke. I mislim da je tu učinio veliku nepravdu, ali mislim da mu je život pokazao gde je moje mesto. Ja sam do Vučića došla i bez toga. Jednostavno mene je Bog upoznao sa Vučićem i moja prodornost, ja sam sama došla do njega. Sama sam mu pisala, on je mene oduševio što mi je odgovorio – izjavljuje potresena Jovana Jeremić i za kraj dodaje:

Milomir Marić
Foto: Youtube/PrintScreen/Cirilica TV Happy

– Ja znam kakva je bila moja duša kada znaš da si vrhunski i imaš rezultate, a na ručak budu pozvane druge voditeljke, ne budeš ti. Ali bog je namestio da sve bude kako treba, jer je uvek bio na mojoj strani. To su neki emotivni momenti u mom životu. Sve sam u životu uspela svojim radom. Do svega sam stigla isključivo svojim radom i gledanošću koju sam imala – zaključuje Jovana Jeremić u emisiji “Balkan Info”.

Pročitaj još