“BOGALJU TI NISI VODITELJKA!” Nakon vređanja Marije Veljković, Jovana Jeremić dobila BRUTALAN odgovor

 “BOGALJU TI NISI VODITELJKA!” Nakon vređanja Marije Veljković, Jovana Jeremić dobila BRUTALAN odgovor

Jovana Jeremić šokirala je čitavu javnost navodima da njena koleginica Marija Veljković vara supruga sa bivšim takmičarom “Zadruge” i kaskaderom Urošem Ćertićem.

Poznato TV lice nije se ustručavalo s rečima kada je govorilo o voditeljki “Slagalice”.

– Kad nekog ne voliš, razvedi se kao žena, to je poruka i za nju, jer žena koja to uradi mužu je k*rva i kraj priče. Sve se sazna uvek, mnogo je poštenije biti časno razvedena žena, nego biti kurva koja vara muža, kraj! Nebitno sa kim je varala, ona je k*rva ako je varala muža u braku. Nije se razvala, glumila je časnu ženu, a imala je i švalera i muža. Može to da bude Marija Veljković ili bilo koja druga. Ja ne znam ni ko je ona, dva puta sam je srela negde. Ja sam navikla na autorke, ona je žena koja nema neku ličnost na televiziji, ona je tehničko lice  – istakla je Jeremićeva.

Međutim, na sve izrečeno od strane voditeljke “Novog jutra” oglasio se Uroš Ćertić i brutalno ošurio po Jovani.

– Jesi li ti to nešto prozivala Mariju Veljković? Ti? Aha-ha-ha-ha-ha! Bogalju sa zolander pogledima ka kameri. Ti ne shvataš i dalje da si dvorska luda sa kojom se sprdaju vlasnici televizije, a ne pravnica, a ni voditeljka. Ljudi, što jes, jes, gledaju, tako da imaju klovna i gledanost. Ha-ha-ha-ha! Mislim da nisi u poziciji da komentarišeš onakvu ženu i majku, glumicu i voditeljku i lepotu starinsku. Ja sami i tebe, to nije napisao novinar, j***, i nju, i njenog muža ću i urednicu i njenu baku. Kao što rekoh, da se viđala sa mnom, još bi bila udata kao i mnoge koje su bile, pa ostale srećnije i zadovoljnije u brakovima. Maki je moj prijatelj bivši, zbog morona bivšeg – napisao je na društvenoj mreži Instagram Ćertić i tagovao Jeremićevu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *