BIZARNA SMRT U GRČKOJ: Muškarac poginuo pri ukrcavanju na trajekt, SNIMAK kamera otkrio nešto još užasnije (VIDEO)

 BIZARNA SMRT U GRČKOJ: Muškarac poginuo pri ukrcavanju na trajekt, SNIMAK kamera otkrio nešto još užasnije (VIDEO)

Foto: Twitter Printscreen/@kakajason50

Tridesetšestogodišnji muškarac poginuo je juče u luci Pirej u Atini nakon što je pokušao da se ukrca na trajekt koji je već krenuo sa pristaništa.

Prema prvim informacijama, muškarac je imao kartu za trajekt BlueHorizon koji je saobraćao prema Iraklionu na Kritu, a poginuo je tako što je upao u more i udavio se.

Međutim, nedugo potom ove bizarne nesreće, objavljeni su snimci sa sigurnosnih kamera koji su bacili potpuno novo svetlo na tragediju.

Naime, na video-snimcima se vidi da tridesetšestogodišnjak pokušava da se ukrca na brod, te uspeva da skoči na platformu nesporedno pre polaska trajekta, nakon čega dolazi u fizički sukob sa dvojicom muškaraca iz posade, i upada u more u trenutku kada se trajekt već otisnuo od pristaništa.

Iako je nesrećni čovek bio u moru, brod je nastavio svoj put narednih 15 minuta, pre nego što su se vratili nazad u Pirej.

Uhapšena su četiri člana posade koja su zajedno optužena za ubistvo iz nehata, a oni će danas biti saslušani u tužilaštvu.

Uprava Atika grupe, koja je vlasnik trajekta, u saopštenju navodi da je šokirana tragičnim događajem koji se dogodio u Pireju, ističući da sarađuje sa svim nadležnim organima kako bi se ovaj incident rasvetlio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *