BIZARNA ODBRANA MUŽA NESTALE ANE VOLŠ: Ovo je razlog zašto je prijavio da je nema tek tri dana kasnije?!

 BIZARNA ODBRANA MUŽA NESTALE ANE VOLŠ: Ovo je razlog zašto je prijavio da je nema tek tri dana kasnije?!

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš, rekla je za TV Pink da nije primetila da njena ćerka ima probleme u braku.

Naime, Milanka je nakon hapšenja zeta, a pre pronalaska krvavog noža u podrumu, rekla da sa njim nije u direktnoj komunikaciji jer ne govori dobro engleski.

– On je trebao dan, dva ranije da prijavi nestanak, ali kako je rekao policiji, deca to imaju običaj da rade, oni imaju troje dece, najmlađi ili srednji sin je sakrio telefon u krevetac – rekla je i dodala da je trebalo bar da ode u policiju.

Milanka je navela da su deca sada kod druge bake i dodala da kada je bila u Americi nije ništa loše primetila.

Njoj nije bilo jasno zašto ju je 25. decembra Ana molila da sutra dođe kod nje u Ameriku.

– Sada mi je jako teško što to nisam uradila – rekla je majka nestale Ane i dodala da joj je samo važno da je njena ćerka živa.

Podsetimo, prvog dana ove godine, Ana je u ranim jutarnjim časovima pozvala taksi koji je iz njenog doma u Kohasetu, koji je trebalo da je odveze do aerodroma Logan u Bostonu. Međutim, ona do aerodroma nikada nije stigla i od tog dana Ani se gubi svaki trag.

Njen suprug Brajan, sa kojim lepa Beograđanka ima troje dece, prijavio je njen nestanak tri dana kasnije. Istog dana i njene kolege iz Vašingtona prijavile su njen nestanak kada se tog dana nije pojavila na poslu. Ana je godinama zaposlena u firmi koja se bavi nekretninama u Vašingtonu.

Inspektori su nakon što je Brajan prijavio nestanak, otišli do aerodroma gde je utvrđeno da ona nije bila na planiranom letu, kao i da uopšte nije došla na aerodrom.

Policija je juče u toku dana iz porodične kuće izmestila Brajana i njihovo troje dece, kako bi detaljno mogli da je pretraže.

Foto: Printscreen/Facebook

Svega nekoliko sati kasnije policija je privela Aninog supruga Brajana zbog obmanjivanja policije koja istražuje njen nestanak.