BIZARNA NESREĆA U NIŠU: Muškarca udarila struja, dete (7) od straha pobeglo kod konja, pa usledio još jedan horor

 BIZARNA NESREĆA U NIŠU: Muškarca udarila struja, dete (7) od straha pobeglo kod konja, pa usledio još jedan horor

Juče je Niško naselje Stočni Trg postalo poprište neočekivane i nesvakidašnje dvostruke nesreće, koja je rezultirala povredom dve osobe, među kojima je bio i sedmogodišnji dečak.

ADVOKATICA OCA DEČAKA UBICE ODGOVORILA NA PITANJE KOJE SVE MUČI: Ali jedna važna stvar i dalje ostaje misterija

SASLUŠANA ŽENA IZ KLADOVA KOJA JE DAVILA BEBU: Nalazi se u pritvoru, a evo koje hitne mere joj je sud izrekao

POGINUO SRPSKI POLITIČAR: Doživeo nesreću na traktoru, preminuo u bolnici!

Kako prenose mediji, cela nesreća je započela kada je tridesetjednogodišnji muškarac, koji živi u ovom naselju, doživeo strujni udar.

 On je nameštao električne kablove kada ga je udarila struja pa je pao sa visine od oko četiri metra i zadobio ozbiljne povrede. Njegov sedmogodišnji rođak je u strahu istrčao iz kuće ali je završio pod konjskim kopitima. Obojicu je Hitna pomoć prebacila u niški Univerzitetski klinički centar – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

U niškoj bolnici su potvrdili da su zbrinuli jednu odraslu osobu i jedno dete te da je tridesetjednogodišnjak teško povređen.

– Muškarac je nakon dijagnostike i stabilizacije stanja primljen na Kliniku za neurohirurgiju sa prelomom kostiju glave i krvarenjem kome je prethodio udar struje. Što se tiče sedmogodišnjeg dečaka, on je na prijemu imao oguljotine glave, leve podlaktice i naprsnuće leve nadlakatne kosti koje su kvalifikovane kao lake.  Majka ga je na lični zahtev izvela iz bolnice – saopštio je niški UKC.

Slučaj je prijavljen policiji i kako je rečeno u ovoj službi, obavešteno je nadležno tužilaštvo.