BIVŠI MOMAK JOJ UHVAĆEN SA TRANSRODNOM PEVAČICOM: Stanija pretrpela ozbiljne opaske, a onda počeli da je kanale!

 BIVŠI MOMAK JOJ UHVAĆEN SA TRANSRODNOM PEVAČICOM: Stanija pretrpela ozbiljne opaske, a onda počeli da je kanale!

Foto: instagram printscreen/stanijadobrojevic

Kako li će reagovati?

Transrodna pevačica Elektra Elit snimala je svoj novi spot u Berlinu sa Markom Markovićem, bivšim učesnikom “Zadruge”, koji je ranije punio novinske stupce zbog veze sa Stanijom Dobrojević.

Upravo zgodna Rumljanka bila je jedna od tema Elektre i Marka, kada su se u kasne sate uključili u lajv na Instagramu, gde su odgovarali na razna pitanja korisnika ove socijalne mreže. Marković je inače za medije, između ostalog, priznala da je Elektra bolja riba od Stanije.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas

– Hvala Marku na komplimentima. Sa Stanijom nemam dodirnih tačaka, a šta mislim o njoj? U moru starleta isplivala je odlično i napravila ime. Ja to cenim i poštujem. Želim joj sve najlepše, naravno – rekla je Elektra.

Priznala je i kako su se spojili ona i Marko.

– Poslovno smo saradjivali sa timom Dejana Milićevića na snimanju mog novog projekta. Marka sam upoznala u Berlinu, do tada se nismo poznavali. On je jako vaspitan, kulturan i profesionalan momak. Ujedno je i Žanin dečko, između nas nema ničega! Moje varnice su i dalje u Sarajevu, a njegove u Beogradu – završava transrodna pevačica.

Elektra Elit
Foto: Srbija Danas

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.