“BIO SAM SREĆAN KAD SAM RASKINUO!” Ljuba Perućica otkrio DETALJE KRAHA VEZE sa Aleksandom Prijović

 “BIO SAM SREĆAN KAD SAM RASKINUO!” Ljuba Perućica otkrio DETALJE KRAHA VEZE sa Aleksandom Prijović

Iako je u skladnom i srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim je nedavno proslavila godišnjicu ljubavi, o bivšim momcima Aleksandre Prijović se i danas i te kako priča.

Nakon što je Amar Gile progovorio o odnosu sa lepom pevačicom, na istu temu je govorio i Ljuba Perućica koji se sa Aleksandrom zabavljao dve godine.

Iako je i on danas u skladnom braku, pevač ne krije da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima.

– Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti – rekao je.

Na pitanje da li je patio nakon raskida, odgovorio je iskreno:

– Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo – objasnio je Ljuba, piše Alo.

BONUS VIDEO: MARKO OSMAKČIĆ SE VRATIO U SRBIJU – Progovorio o produkciji i njegovog diskvalifikaciji, ali i Viktoriji