“BIO JE SLATKOREČIV, POVEROVALA SAM MU!” Aleksandra Nikolić nikad iskrenija o odnosu sa Filipom (VIDEO)

 “BIO JE SLATKOREČIV, POVEROVALA SAM MU!” Aleksandra Nikolić nikad iskrenija o odnosu sa Filipom (VIDEO)

Tokom komentarisanja odnosa sa Filipom Carem i pojedinim zadrugarkama, zadrugari su govorili da je Aleksandra Nikolić pokazala dostojanstvo u odnosu sa njim, za razliku od Maje Marinković i Milice Veselinović.

Aleks je dobila reč i prokometarisala sve:

– Situacija jeste takva kakva jeste, jeste moja greška što sam prešla preko onog cirkusa na moju slavu. Nije mi to trebalo, imam ja emociju, ali nije on bogom dan, proći će to. Ja jesam ušla u vezu, znala sam da je ženskaroš, ali sam mu poverovala u sve priče koje je pričao. Bio je slatkorečiv, a ja nisam bila svesna svega, a znam da bilo kakva komunikacija gazi mene kao ličnost, tako da nema toga, ja se povlačim, a neka se njih dve, tri, pet svađaju oko njega. – rekla je Aleks pa otkrila šta je bilo na snimanju Magazina In:

– Bilo je pitanje u Magazinu in da li bih otišla sa nekim iz zadruge na pusto ostrvo, ja sam rekla za Cara jer sam morala da odgovorim – rekla je Aleks.

 A kada su te pitali za najfatalniju ljubav – upitala je Maja.

– Rekla sam bilo ko sem njega – dodala je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ŠOK ISPOVEST MILANA MILOŠEVIĆA “Ja ne unosim informacije!” Voditelj izneo SVE detalje iz Bele kuće “Aleksandra nije bila srećna sa Dejanom”