“BIO JE MRTAV NA LICU MESTA” Meštani Uljme kod Vršca potreseni: Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče

 “BIO JE MRTAV NA LICU MESTA” Meštani Uljme kod Vršca potreseni: Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče

Mladić (18) poginuo je noćas u nesreći koja se dogodila u selu Uljma kod Vršca, a u teškom stanju je primljena devojka (17) koja je bila u automobilu sa njim.

Čuli smo jak udarac, već sam legao. Mislio sam da su se sudarila dva automobila. Unuk je takođe čuo buku i izleteo je da vidi šta se desilo. Video je automobil i otrčao do njega – priča meštanin.

Mladić je, navodno, izgubio kontrolu nad “golfom” i udario u orah koji se nalazi pored puta.

Na mestu nezgode je jeziv prizor. Stablo je oštećeno od udarca, delovi automobila i srča po putu. Koliko je udarac bio jak svedoči drvo koje je gotovo izvaljeno.

Nezvanično, mladić se vraćao sa proslave rođenja deteta. Sa njim u kolima je bila maloletnica (17) i mladić (20) koji je u bolnicu u Vršcu primljen sa lakim povredama. Vozač, navodno, nije imao vozačku dozvolu. Sumnja se da je bio pod dejstvom alkohola.

Meštani

Ova nesreća potresla je meštane Uljme i Vršca. Oni tvrde da mladiću nije bilo spasa, a da je devojka u teškom stanju primljena u bolnicu.

Foto: Facebook

– Unuk je čuo buku i izleteo je da vidi šta se desilo. Video je automobil i otrčao do njega.

Dečko je bio mrtav na licu mesta. Devojka je povređena i nju su prevezli u Beograd, a treći koji je bio u kolima je dobro. Unuk se vraćao u kuću po neku šipku da može da otvori auto da ih izvuče.

– Taj put je jako nezgodan, tu je bilo mnogo nesreća, često su ljudi sletali s puta, udarali u kuće, u drveće. Krivina je nepregledna – kaže jedan od meštana za Telegraf.rs.

Istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *