“BILO JE SAMO PITANJE TRENUTKA…” Oglasila se Majina najbolja drugarica – ima ŽESTOKU poruku za sve Đuričiće

 “BILO JE SAMO PITANJE TRENUTKA…” Oglasila se Majina najbolja drugarica – ima ŽESTOKU poruku za sve Đuričiće

Zvezdan Slavnić danima je bio na ratnoj nozi sa doskorašnjom devojkom Anđelom Đuričić, sa kojom je sinoć raskinuo i odmah uplovio u vezu sa Majom Marinković, nakon čega je došlo do žestokog karambola na imanju.

Tim povodom se oglasila njena najbolja drugarica Tijana Ajfon za Kurir, koja je oštro u svom stilu prokomentarisala nova ljubavna dešavanja u rijalitiju.

Maja Marinković, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


Tijana ni malo nije iznenađenja novom ljubavnom dramom koja trese Šimanovce, jer kako tvrdi, poznajući Maju, očekivala je ovakav sled okolnosti. Starleta se takođe osvrnula i na trenutno najpopularniju ljubavnicu regionu, za koju je imala posebnu poruku.

– Bilo je pitanje trenutka kada će se to desiti. Nisam iznenađena jer je Maja sama to nagoveštavala. Na svako pitanje da li novinara, ili voditelja, o simpatijama prema Zvezdanu, nikad nije odrično odgovarala, već je između redova najvljivala šta će se desiti iza prve krivine. Nisam iznenađena, neka radi šta hoće. Pratimo dalja dešavanja – ističe Ajfonka za “Kurir”.

Maja Marinković, Tijana Ajfon
Foto: Instagram prinscreen/majaamarinkovic


– Anđeli bih preporučila da se više ne ponižava i blamira. Roditelj treba uvek da stane uz svoje dete. Neko učini mnogo gori greh pa završi u zatvoru i njegovi najbliži stanu uz njega. Poručila bih Anđeli da spakuje svoje kofere i što pre kući, da sačuva malo dostojanstva, da je to izvoidljivo. Ona je Zvezdanu bila ulaznica za novu sezonu – oštro je istakla starleta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.