“Bili su gradski par, plenili su!” Anabela OTKRILA DETALJE iz života Ane i Zvezdana – OVO malo ko zna

 “Bili su gradski par, plenili su!” Anabela OTKRILA DETALJE iz života Ane i Zvezdana – OVO malo ko zna

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/ Instagram/ ana_curcic_official

Anabela Atijas, popularna pevačica i bivša zadrugarka, prokomentarisala je ulazak Ane Ćurčić u “Zadrugu 6”, kao i čitav odnos koji se dešava na relaciji Slavnić-Đuričić-Ćurčić.

Takođe, dotakla se i pokojne Ksenije Pajčin, te otkrila kako je pamti i to još iz vremena kada se zabavljala sa Slavnićem.

Anabela Atijas
Foto: Srbija Danas


– Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje – rekla je Anabela.

– Ja se Zvezdana sećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plenili su, voleli su ih ljudi, koliko se sećam bili su prelepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dve. Jako sam je volela, bila je dobar čovek, bila je spremna da skoči za sve u vatru, niko nije zaslužio da završi na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bile je posebna zaista – zaključila je Anabela Atijas.

Ana Ćurčić
Foto: TV Pink printscreen


Pročitaj još