“BILA SAM TATIN SIN!” Kristina Spalević pokazala sliku sa venčanja roditelja: Šokiraćete se kada joj vidite majku

 “BILA SAM TATIN SIN!” Kristina Spalević pokazala sliku sa venčanja roditelja: Šokiraćete se kada joj vidite majku

Bivša rijaliti učesnica Zadruge i verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, povodom “Dana majki” objavila je fotografiju svoje majke ali i oca.

Ono što je mnoge šokiralo je detalj da je Kristina “preslikana” njena majka iz mladosti.

Na fotografiji sa venčanja, moglo bi se reći da Kristina sedi za svadbenim stolom, ali je zapravo u pitanju njena majka, a sličnost je neverovatna.

 Kad sam bila mala, verovatno sam kao i većina ženske dece, više volela tatu. Bila sam tatin sin (ili tatin Milivoje, ne pitajte ništa)
Kako sam sazrevala, a posebno kada sam postala majka, shvatila sam kolika je vrednost te uloge i koliko je velika, hrabra, vredna , velika i nezamenljiva. Nikada nismo odrasli za naše mame. Od malih nogu su svi pričali da sam tvoja kopija, fizička sličnost je svima očigledna, ali ono što si ti nama, četvoro dece pružila, mislim da bi mi trebalo 10 svetlosnih godina da te nadmašim u tvojim sposobnostima na svakom polju. Hvala što si me baš ti rodila, što si siguran pravi prijatelj, i što mi praštaš sve moje gluposti. Srećan ti rodjendan i dan majki. Volim te 
– napisala je Kristina u objavi svojih roditelja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA