“BILA SAM BOGINJA! VERNA I NAJBOLJA!” Ana Ćurčić se rasula u komade zbog Zvezdana “Nikada se ne bih pomirila sa njim”

 “BILA SAM BOGINJA! VERNA I NAJBOLJA!” Ana Ćurčić se rasula u komade zbog Zvezdana “Nikada se ne bih pomirila sa njim”

Ana Ćurčić je tokom emisije “Finalna izbacivanja iz Zadruge” pozvana na razgovor sa Markom Đedovićem u Šiša bar.

Ana je tom prilikom pričala o Zvezdanu Slavniću, pa pomenula i pomirenje sa njim napolju.

– Opet sam bila iznenađena. On (Ivan) je neko ko je vičan. Vrlo se osećam neprijatlno za tim crnim stolom. Meni su oči njihove uprte u mene, to gde mene nešto koči. Ja imam toliko stvari, ja bih rekla i na način na koji sam došla.. Toliko sam sa te strane negde zgažena, ja to vidim. Da sam ja neko ko je godinama gledao rijaliti, da sam se ja u ovakvoj životnoj priči spremala. Ja sam uvek mislila da u svakom čoveku postoji nešto dobro. Ako bi imali situaciju na ulici gde je jedan jači, a drugi je slabiji, da se to dešava na ulici, neko bi pojačao muziku i prošao, ja bih stala i pomogla. Prostor mi ne dozvoljava tu svoju još veću dubinu- rekla je Ana.

– Da li bi nekad grublje odreagovala? – pitao je Marko.

– To Ana nije. Začetnik svega ovoga je Zvezdan. Bila sam boginja, bila sam najbolja na svetu i bila sam verna. Ja nisam njanjava Ana uopšte, mislim da se vidi razlika. Kada je otišao, tek su oni pokazali, mislim da su mislili ovo, ali su se pribojavali. Tako da, kad je on izašao ja mislim da se vrlo vidi ko je kakav- rekla je Ana.

– Da li je normalno da sa 40 i nešto godina nećeš da kažeš, nego napuštaš sastanak? – pitao je Marko.

– Povlačim se zato što moram da sačuvam sebe. Najlakše mi je da uđem u raspravu da uđem i sa Ivanom i sa Janjušem. Borac za pravdu loše prođe u životu. – rekla je Ana.

– Ja sada 5 dana pred kraj mi je fokus na izlasku. Ivan želi da se peti dan akd treba svi da uživamo, stala sam na noge, idem u nešto drugo. Da li je loše u tome da Ana bude dobro? Kada sam ušla velikim korakom na ova vrata, izlazim sa još većim korakom. Ja sa tobom kada pričam, ja potpuno imam drugačiji osećaj. Mene su ovi ljudi pojeli. Ja ne pratim svoje reči i misao u disbalansu sam sa tim. Sa Zoricom sednem, pa vidim, pa kažem.. Treba da zapamtim šta sam rekla- rekla je Ana.

– Anksioznost imam jako visoku, ono što je moj najveći strah, ja idem u neizvesnost. Ja to vrlo u sebi preživljavam. Plašim se susreta sa decom. Plašim se, moja deca su na mene uvek bila ponosna, mi smo previše vezani. Plašim se susreta, sinoć sam sa Slađom pričala o tome, prosto da li sam ja i dalje ta njihova majka takva, to mi je broj jedan u glavi. Imam neke druge stvari, izlazim mnogo, mnogo bolje. Moram da ti priznam da sam jako ponosna na sebe.

– Da li postoji ikakva šansa da se pomiriš sa Zvezdanom Slavnićem? – pitao je Marko.

– Nikada! – odgovorila je Ana.

Detaljnije u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE