BILA JE SA ANOM U KARANTINU I NIKADA NIJE UŠLA U ZADRUGU! Drugarica okrenula leđa Ćurčićki – progovorila o dogovoru

 BILA JE SA ANOM U KARANTINU I NIKADA NIJE UŠLA U ZADRUGU! Drugarica okrenula leđa Ćurčićki – progovorila o dogovoru

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Anđela Đuričić je nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem otšla u Crnu Goru kod roditelja. Anđela se posvetila poslu i pokrenula je emisiju na “Hype” televiziji.

Bivša zadrugarka je u emisiji “Tračarenje sa Anđelom” ugostila Jovanu Novakov Šmizlu. Anđela ranije nije imala dobro mišljenje o Šmizli zbog njenog iznošenja mišljenja o vezi sa Zvezdanom, ali su njih dve sada zaboravile na sve nesuglasice. 

Anđela je na početku razgovora upitala Šmizlu da li je istina da je potpisala ugovor za “Zadrugu 6”, ali da nikada nije ušla. 

– Istina je. Potpisala sam ugovor i bila sam u karantinu sa Anom Ćurčić – priznala je Šmizla. 

– Kada je Ana ušla u “Zadrugu” ti si bila neko ko je dobio dozvolu od nje da se oglašava. Ti si imala pravo, kao i njena kuma, kada kaže “Šmizla izbaci dokaze” da to uradiš – rekla je Anđela.

Anđela Đuričić , Jovana Novakov Šmizla
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

– Ne, nije imala sa mnom taj dogovor niti bih ikad išta izbacili ili rekla. Ne mešam se u privatne stvari. To što ste vas dvoje imali, iznosi sama. Pravdaj se sama, peri se i dokazuj – rekla je Jovana.

– Znači vi niste imali dogovor? – pitala je Anđela. 

– Ja sam mogla da pričam o onome čemu sam prisustvovala, ako to nije bilo tajna ili nešto što se desilo u četiri zida. Pojedinci što su lagali, mazali i filovali tu priču, su na kraju i oni dobili preko njuške. Nisu dobili ni hvala ni doviđenja, nego su dobili napad, jer u tom momentu to nekome nije odgovaralo da čuje. U tom afektu kad si besan i kad si nemoćan, e onda se uhvatiš za slamku spasa i pričaš. To je dogovor i ja to ne volim, zato i nisam ušla – rekla je Šmizla.

Anđela Đuričić , Jovana Novakov Šmizla
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

– To je bitno što si ti sada iskreno rekla da nisi imala dogovor sa njom, kao što je postojao možda između nje i kume kada ona njoj kaže “pusti ovo, daj dokaze za ono” – zaključila je Anđela.

Podsećamo, Šmizla i Ana su bile dobre prijateljice pre nego što je Ćurčićeva ušla u rijaliti. Međutim, došlo je do nesuglasica među njima i ovo prijateljstvo je puklo. 

Emisiju možete pogledati u nastavku: