“BIĆU DOBAR, ODUVAO SAM PAĆENICE! Prenesite mojoj DUDLI da sam slobodan” Filip Car se obratio Dalili

 “BIĆU DOBAR, ODUVAO SAM PAĆENICE! Prenesite mojoj DUDLI da sam slobodan” Filip Car se obratio Dalili

Dalila Dragojević i Filip Car rano jutros napravili su opšti haos na društvenim mrežama, kad je ona objavila da ju je Filip sa skrivenog broja zvao nekoliko puta, a onda obelodanila i poruke.

Car joj naravno nije ostao dužan, a nakon rafalne paljbe na društvenim mrežama, Filip Car se oglasio za jedan portal, pa poručio Dalili da je slobodan i da je čeka!

Pisale mi sad Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, ali sam im rekao: “Ne ide to tako”. Ja sam bivši od imperije. Tako da sam oduvao ove dve paćenice i čekam moj brend da mi se javi. Upisao sam se u listu čekanja za Dakicinu očuvanu… da vam kažem ja… Nakon nje trava ne raste, pa sam sve blokiran uspeo da joj pošaljem par poruka. Začas Daki i ja napravimo rijaliti i napolju – govorio je Car.

To vam je svestrana žena. Daki moja, kad ne podbode zeta mog ili svežeg bivšeg ona mene nagrdi, ali šta ću volim je i stvarno mi fali. Nikako da se sretnemo negde, ja sve baš gledam da dođem gde je ona, ali slabo izlazi i uvek je u eminentnom društvu, pa mi nije lako dokopati se nje.

Prenesite mojoj Dudli da sam i dalje slobodan, da se ne sekira i da ni ovaj pokušaj proći neće, baš sam mislio da smo nakon jednog razgovora lepog postali drugari pravi. Ona će uskoro postat prava p*rno zvezda, Boga mi, pa neće morati da lunja, nije brend zaslužio da ovako živi. Veliki pozdrav i za Husa i Eminu, hvala vam što ste ovom svetu podarili takav primerak. Izvinjavam se što sam je uznemiravao svakodnevno. Imao sam i ja te probleme neki dan, neki ludi fan nabavio broj. Ja otišao na kiosk, kupio novi i zdravo, ali Daki moja nije se setila toga… Pozdravlja je njen nikad zaboravljeni plišani i obećava joj kad se pomirimo, kad malo omekša, da ću biti dobar i čuvati je ko kap vode na dlanu.

Baš mi je puno pozdravite, lepoticu moju. Otkako je smršala ko će s njom, gola mi ide po Beogradu, oko moje. Mečku je kupila i ogradu uradila, kupila i Luj Viton patike, stari model iz 2018, ali neka Luj Viton, Daki Šepački piton – zaključio je Car.

ŠOK gostovanje diskvalifikovane Snežane Bogdanović: “Zaljubljena sam u Kristijana i on je u mene”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *