BIĆE VRELO LETO: Čuka želi fudbalera Zvezde, a crveno-beli nemaju nameru da ga puste

 BIĆE VRELO LETO: Čuka želi fudbalera Zvezde, a crveno-beli nemaju nameru da ga puste

Foto: MN Press

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević izjavio je u intervjuu za Mocartsport da će beogradski klub sigurno igrati Evropu.

Čukarički je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli Superlige Srbije sa 53 osvojena boda.

– Ljudi pričaju o budžetima i zaradi Čukaričkog, ali mi od FSS imamo ukupno 400-500 hiljada evra, a budžet nam je 4,5 miliona. To je velika razlika. Ovde ništa ne kasni, a moramo da napravimo taj budžet. Zato i težimo da izborimo plasman u Evropu. Planiramo otkup Lučića, Badamosija i Sisoka, to nam je prioritet do kraja maja. Za neke od njih već imamo i ponude. Dolazak novih igrača zavisi od odlazaka, ali videćemo, možda ćemo vratiti neke igrače sa pozajmice – izjavio je Matiješević.

Podsetimo, i Crvena zvezda je zainteresovana da zadrži Lućića u svojim redovima.

VLADIMIR LUCIC, fudbaler Cukarickog, na prvenstvenoj utakmici protiv Radnika, na stadionu Cukarickog na Banovom brdu. Beograd, 05.03.2023. photo: MN Press / mr Fudbal, Cukaricki, Radnik Surdulica

Dodaje da klubu nije cilj da sezonu završi kao drugi na tabeli.

– Voleo bih neke stvari da se dese, ali moram da budem realan. TSC igra najlepši fudbal trenutno. Upakovani su kao tim i zaslužuju da budu drugi. Ne mogu da lažem, to je iskreno, nadam se da mi sa iskustvom i individualnim kvalitetom možemo nešto više da uradimo. Čukarički će sigurno igrati Evropu, koji ćemo biti nije realno sada da se priča. Nisam zadovoljan formom, ali jesam rezultatima i glavama igrača, jer su u nekim utakmicama pravili preokrete – izjavio je Matijašević.