“BEŽI, BRE, OD MENE, IDI SAMA!” Vujadin i Mirka se ŽESTOKO posvađali nasred crvenog tepiha?!

 “BEŽI, BRE, OD MENE, IDI SAMA!” Vujadin i Mirka se ŽESTOKO posvađali nasred crvenog tepiha?!

Foto: MN Press

Fudbaler Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević pojavili su se zajedno na premijeri jednog filma, gde je navodno došlo do svađe.

Prema pisanjima “Srpskog telegrafa”, Vujadin je navodno napravio užasnu scenu Mirki kada ga je zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Foto: Srbija Danas


Svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao, piše “Srpski telegraf”.

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.

Dok je ona pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut pre doživela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini.