BEZ ZVEZDAŠA I PARTIZANOVCA: Novi OTKAZI Pešiću pred meč sa Britanijom

 BEZ ZVEZDAŠA I PARTIZANOVCA: Novi OTKAZI Pešiću pred meč sa Britanijom

FOTO: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije je na neverovatan način prokackala dobijen meč protiv Grčke u Atini i sada nam se klima odlazak na Mundobasket koji će se u septembru održati u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

U protokolu protiv Grka bili su Dangubić, Davidovac, Milutinov, Radanov, Ristić, Jagodić-Kuridža, Jović, Jaramaz, Simanić, Jeremić, Beslać i Uskoković.

Dejan Davidovac i Nikola Milutinov neće igrati za Orlove protiv Velike Britanije, jer zbog klupskih obaveza CSKA moraju da se vrate u Moskvu.

Selektoru su se priključili igrači iz Partizana i Crvene zvezde. Sa jedne strane, iz tima Željka Obradovića stižu Aleksa Avramović i Uroš Trifunović, dok su iz sastava Duška Ivanovića došla pojačanje u vidu Ognjena Dobrića, Filipa Petruševa i Luke Mitrovića.

Ipak, otpali su po jedan Zvezdaš i Partizanovac. Na prvobitnom spisku su se našli i Nemanja Nedović i Danilo Anđušić, ali je došlo do odluke da oni ipak ne nastupe protiv Velike Britanije.

Tu će biti i Marko Gudurić koji je rešio da ostane i pomogne Orlovima na putu ka Mundobasketu, a posle MVP partije u Evroligi.

Nadamo se da u ponedeljak protiv Britanaca neće biti bruke, jer ako izgubimo, a Belgija savlada Tursku ostadosmo mi bez učešća na Svetskom prvenstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *