BEOGRADSKA POLICIJA NA NOGAMA! Opsadno stanje u prestonici zbog pucnjave na Adi Ciganliji, napadač u bekstvu – traga se za snimcima sa sigurnosnih kamera

 BEOGRADSKA POLICIJA NA NOGAMA! Opsadno stanje u prestonici zbog pucnjave na Adi Ciganliji, napadač u bekstvu – traga se za snimcima sa sigurnosnih kamera

Foto: Shutterstock

Kik bokser (28) iz Beograda teško je ranjen sinoć na Adi Ciganliji kog poznatog restorana, a policija intezivno traga za napadačem.

Nekoliko sati na snazi je bila policijska akcija “Vihor 3”. Sumnja se da je napadač pobegao skuterom, a da je na glavi imao i kačket i maramu.

Kik bokser je upucan dok je sedeo na klupi i to u noge i stomak. Primljen je u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, napadač je tačno znao kretanje upucanog i vrebao pogodan trenutak da ga upuca.

Kako bi što pre pobegao sa mesta pucnjave koristio je skuter. Policija traga za snimcima sa kamera kako bi videla kretanje pucača.

Kik bokser od ranije poznat policiji

Kik bokser je već godinama dobro poznat policiji po nizu krivičnih dela.

Njega je policija privela zbog pucnjave koja se dogodila u “Nani”, u decembru 2017. godine, kada je ubijen poznati navijač. Bio je u pritvoru, gde je i  napadnut, ali sud ga je oslobodio krivice.

Policija ga je iste godine, u septembru, uhapsila jer je bio u “bentliju” koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi. 

Nekoliko dana bio je u pritvoru, pa je pušten da se brani sa slobode.