BEOGRAĐANI SUTRA BEZ VODE I STRUJE: Evo o kojim delovima grada se radi

 BEOGRAĐANI SUTRA BEZ VODE I STRUJE: Evo o kojim delovima grada se radi

JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” je saopštio da će sutra biti prekinuto snabdevanje električnom energijom i vodom na više lokacija u Beogradu zbog planiranih radova na vodovodnoj i elektro mreži.

OMILJENA PLAŽA ZATVORENA ZA KUPAČE! Stavljena tabla sa upozorenjem, nadležni objasnili o čemu se radi

LIDL OBELEŽIO 150 PARKING MESTA ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

HARON SE NADVIO NAD MEDITERANOM I SRBIJOM: Najtoplija nedelja u Evropi u istoriji merenja?

Na opštini Stari grad, radovi na vodovodnoj mreži će trajati od 08:00 do 24:00 sata.

Građani koji žive u Bulevaru despota Stefana na delu od Ulice Džordža Vašingtona do Ulice vojvode Dobrnjca će praktično ceo dan biti bez vode.

Takođe, stanovnici beogradske opštine Zemun koji žive na neparnoj strani Ugrinovačke ulice, kao i delu od Zadrugarske do Senjske ulice, neće imati vodu od 08:30 do 18:00 sati.

“EPS Distribucija” Beograd će izvoditi radove i prekide u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac.

Ovi radovi će trajati od 08:30 do 16:00 sati, zbog čega će potrošači u naselju Beli Potok i Putu za Markoviće biti bez vode.

Iako će biti obezbeđene auto-cisterne za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, nadležni su apelovali na ljude da sebi obezbede dovoljne količine vode.

Devet opština, uključujući Zvezdaru, Palilulu, Voždovac, Čukaricu, Zemun, Grocku, Barajevo, Obrenovac i Mladenovac, sutra neće imati struju.

 Na ovom linku pročitajte ko sve sutra nema struju i u kom periodu.