BEN JE BOLESNO OPSEDNUT NOVAKOM: Sada je izneo novu TEORIJU o tome kako Srbin vara (VIDEO)

 BEN JE BOLESNO OPSEDNUT NOVAKOM: Sada je izneo novu TEORIJU o tome kako Srbin vara (VIDEO)

U svetu tenisa jasna je podela na one koje vole i koji mrze Novaka Đokovića. Među mrziteljima najaktivniji je svakako novinar Ben Rotenberg, kojem ne bi smelo da se da oružje u prisustvu Noleta, jer je velika verovatnoća da bi se pretvorio u Ginter Prahea. Šalu na stranu (ili možda ne), ali stvarno ima nerovatan pik na Đokovića i u svemu što Novak ili neko iz njegovog okruženja uradi uvek nalazi negativnu stranu.

Ovog puta doduše je napao članove njegovog tima Gorana Ivaniševića, Ulisesa Badia i Marka Panikija koji su se nalazili u njegovoj loži. U jednom momentu polufinalnog duela protiv Stefanosa Cicipasa, dodali su flašicu jednom od skupljača loptica koji je to odneo Novaku. Jedan navijač je sve to snimao sa tribina.

Taj snimak podeljen je na društvenim mrežama, a kao i obično prvi se javio Novakov hejter i čovek koji uvek nalazi neki ugao da napadne srpskog tenisera. Tako je bilo i ovog puta. Pokušao je da osmisli novu teoriju zavere.

– Uvek sam smatrao da treba da postoji transparentnost oko toga koje supstance igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam retko mislio o nečemu ovakvog. Njihov govor tela u ovom snimku je bizaran. Šta to Đokovićev tim treba da sakrije? Ne optužujem nikoga ni za šta, ali je mnogo sumnjiv način na koji su reagovali kada su videli da ih snimaku. Nadam se da će Novaka ili njegov tim da pitaju u ovome u Parizu i da neće prihvatiti odgovor ‘magični napitak’ kao prošli put. Članove tima ne kontrolišu, bar za to nisam čuo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *