Bebičina porodica preti TUŽBOM MITROVIĆIMA: Macanovići se javno obratili – Na sud moraju Miljana i Zola

 Bebičina porodica preti TUŽBOM MITROVIĆIMA: Macanovići se javno obratili – Na sud moraju Miljana i Zola

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas/Milana Pavković

Lazar Čolić Zola izneo je želju da snima film o svom ljutom rivalu, Nenadu Macanoviću Bebici.

Kako je istakao Čolić, cilj mu je da prikaže njegov život, tačnije govoriće o osobi  kojoj su lični ciljevi, važniji od sopstvene porodice .

– Moram da kažem da nisam podelio sve uloge, ali sam odlučio ko će tumačiti glavnu ulogu, i stale vodeće. Odlučio sam da naziv filma bude ”Viši cilj – Život jednog manipulatora”. Posvećen je ljudima koji će u životu imati susrete sa ubitačnim manipulatorima, od kakvih čovečanstvu preti veliki debakl. Film će govoriti o osobi, kojoj su lični ciljevi, važniji od sopstvene porodice – rekao je Zola.

Nakon odluke Velikog šefa da se Zolina ideja realizuje, Bebica je dobio napad besa i razlupao televizore po Beloj kući jer ne želi da njegova porodica bude umešana u ceo rijaliti, pošto je na samom ulasku odlučio da ih drži dalje od očiju javnosti. 

Nenad Macanović Bebica, Lazar Čolić Zola
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Po njegovoj želji, porodica se za dve godine takmičenja u rijalitiju nije oglašavala, ali zbog celokupne situacije, Macanovići su napravili iskorak.

Na Nenadovom profilu osvanuo je stori u kojem se navodi da će biti tuženi Veliki šef i Velika šefica kao i Miljana i Zola ako se neko iz porodice Macanović bude pomenuo u tom filmu. 

Nenad Macanović Bebica
Foto: Instagram printscreen/nenad_macanovicofficial

– Javno vam kažemo ako bivša žena, deca ili neko iz porodice Macanović bude spominjan u filmu kod Zole i Miljane, biće prvo tužen Veliki šef i šefica, a posle Zola i Miljana – glasilo je u objavi na Instagramu. 

Da li će se obustaviti snimanje filma ili će se neke pojedinosti iz života Macanovića izostaviti, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još