Bebica uhvaćen u LAŽI – Teodora i Kačavenda ŽUSTRO o njihovom odnosu: “Ja njemu dajem ULTIMATUME”

 Bebica uhvaćen u LAŽI – Teodora i Kačavenda ŽUSTRO o njihovom odnosu: “Ja njemu dajem ULTIMATUME”

U sinoćnoj emisiji “Gledanje klipova” voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Milenom Kačavendom o njenom odnosu sa Teodorom Delić.

Kroz razgovor došli su do zaklljučka da je Nenad Macanović Bbeica govorio Teodori laži o tome da je “kuma” obožava i da su u dobrom odnosu.

– Rekla sam šta sam rekla iza toga stojim – rekla je Kačavenda.

– Jel bi se iznenadila kad bi saznala da je Teodora tažila da se on opredeli između vas dve? – upitala je Ivana.

– Ne bih, njegova stvar. Ako to uradi nije ništa strašno, mislim da nema veze jedno s drugim, niti utičim na njihovu vezu niti bilo šta. Nisam mislila ništa loše – rekla je Kačavenda.

– Nisi mislila ništa loše? – upitala je Ivana.

Milena Kačavenda
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– To je njen odnos prema njemu, dva tri dana pre bilo je za hranu, ovde lomljiva, manje više neka nejna nervoza. Teodora i ja lično nikad nismo ništa imali – rekla je Kačavenda.

– Bezveze su mi njeni izrazi i fore, htela je da kaže da se bahato ponašam, ne znam ako njemu ne smeta što drugim ljudima smeta – rekla je Teodora.

– Imam pravo da kažem šta želim – rekla je Kačavenda.

– Ja kumu poštujem zbog njenih godina, zatim jer je njegova drugarica, ne smatramd a me ne gotivi, ali smatram ni na me ne obožava – rekla je Teoodra.

Teodora Delić
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Nit je obožavam, apsolutno je gotivim, ti si sama svojim ponašanjem pokazala svoje ponašanje, ja sa njom nisam sela i popila kafu. Meni neće smetati ako Bebica bude birao, treba da gleda svoju vezu. Ja bih se povukla – rekla je Kačavenda.

– Nećete nas posvađat ne,ne . Što se tiče prijateljstva mene i kume niko neće uticati na to, poslednjih dve nedelje je Teodora bila nervozna, svi su joj smetali – rekao je Bebica.

Nenad Macanović Bebica
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Bebica želi da posvađa Teodoru sa svima – rekao je Mića.

– Sutra ćemo da pijemo zajedničku kafu – rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku: