BEBI ZA MLEKO ZARAĐIVALA PROSTITUCIJOM?! Novi detalji HAPŠENJA srpske pevačice – policija je sačekala u HOTELU

 BEBI ZA MLEKO ZARAĐIVALA PROSTITUCIJOM?! Novi detalji HAPŠENJA srpske pevačice – policija je sačekala u HOTELU

Srpska starleta i pevačica, zajedno sa N.N. prijateljicom uhapšena je sinoć u Beogradu, u akciji policije.

Pevačica, nekadašnja manekenka i go-go plesačica, kao i njena prijateljica, uhapšene su zbog navodne veze sa prostitucijom.

Pevačici je tada, kako piše “Kurir”, napisana prekršajna prijava zbog bavljenja prostitucijom, dok je protiv njene prijateljice N.N. podneta krivična prijava, zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije.

Krivična prijava se vodi u redovnom postupku, tako da su obe puštene na slobodu, pisao je sinoć “Kurir”. Njih dve su došle u hotel na dogovorene intimne odnose, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a. Prema saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira stavili su im lisice i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru. 

 Starleta je godinama poznata domaćoj javnosti. Ona se pre oko godinu dana porodila i na svet donela sina.

policija

O bavljenju prostitucijom je, po svemu sudeći, ćutala zbog sankcija pred zakonom. Ipak, pre nešto više od 24 časa, pala je u akciji policije.

Ona se u medijima predstavljala kao pevačica i reperka. Najavljivala je i svoj ulazak u “Zadrugu”, ali se to nikada nije realozovalo. 

Bivšeg partnera, sa kojim ima dete, optužila je za nasilje u porodici. Njegov identitet je, takođe, nepoznanica, jer nije želela da iznosi njegove podatke. 

Bivši ju je, kako je navodila, pretukao tako da je morala da zatraži lekarsku pomoć, a nakon nje i institucionalnu zaštitu kojom mu je zabranjen pristup.