BAKA PRASE STIGAO NA PINK – Produkcija najavila VANREDNO UBACIVANJE, a jutjuber snimljen ispred zgrade televizije

 BAKA PRASE STIGAO NA PINK – Produkcija najavila VANREDNO UBACIVANJE, a jutjuber snimljen ispred zgrade televizije

Medijski rat između direktora televizije Pink Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića,  Baka Praseta ne jenjava, a iz dana u dan međusobne optužbe su sve teže.

Željko je objavio i dokumentarni film o jutjuberu, ali i pesmu, dok mu je Ilić uzvratio istom merom objavivši dokumentarac.

Iako su optužbe jedan na račun drugog ozbiljne, neretko možemo videti jutjubera kako se šali na račun Zadruge i Mitrovića, pa je tako i upao na imanje u Šimanovcima, gde se održava rijaliti Zadruga, te to objavio na svom Instagram profilu:

– Upao sam u Zadrugu na zadnji ulaz – napisao je Bogdan, a Željko mu je odmah uzvratio:

–  Tebra, ništa ja ovo ne razumem. Da sam shvatio da hoćeš u Zadrugu, mogao sam da ti sredim da uđeš i regularnim putem, a ne da preskačeš ogradu kao kreten. Možeš da nastradaš tako, a to nije dobro, ali može i tako da se uđe, ali moraš da znaš kad uđeš nema lakog izlaska – napisao je Željko na svim Instagram profilu u opisu Bogdanove fotografije. 

Sada je Bogdan ponovo objavio fotografiju i to u jutarnjim časovima ispred Pink televizije. On se vozio kolima te prolazio pored televizije kada je podigao srednji prst u pravcu zgrade:

– Gde si masnokosi? – pisalo je na Instagram storiju kod jutjubera na profilu.

I dok mnogi spekulišu da ovaj sukob vodi do toga da će Bogdan možda ući u Zadrugu kao takmičar, nama ostaje da saznamo kako će se ovaj medijski rat završiti.

Podsetimo, večeras će se organizovati “Vanredno ubacivanje” u Zadrugu, kada će Miljana Kulić, po pisanjima medija, ući u rijaliti, ali ne sama. Produkcija je spremila iznenađenje za gledaoce, a ko još ulazi večeras u Belu kuću, ostaje nam da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još