“BAKA PRASE JE KRIV ZA KIKINU SMRT!?” Dva dokaza su NESTALA: Majka pokojne gejmerke u priču uplela i Željka Mitrovića

 “BAKA PRASE JE KRIV ZA KIKINU SMRT!?” Dva dokaza su NESTALA: Majka pokojne gejmerke u priču uplela i Željka Mitrovića

Foto: Srbija Danas/youtube printscreen/MAM4/BakaPrase

Majka tragično preminule gejmerke Kike Đukić, Nataša Đukić Veličković, snimila je novi video i objavila ga na svoj Jutjub kanal.

Ovoga puta ona se obraća direktoru Pink televizije, Željku Mitroviću, ali prvenstveno govori o jutjuberu Baki Prasetu, koji je i te kako imao uticaj na Kiku i njeno psihičko stanje.

– Za navek, da jednom raščistimo, što se tiče psihičkog maltretiranja i iživljavanja, Baka Prase je mnogo doprineo Kikinom stanju, njegovi fanova isto tako. Što se tiče Kikine smrti, Baka Prase nema apsolutno nikakve veze sa tim. Njih dvoje su se pomirili, tom prilikom mu je Kika rekla da mu je čak i zahvalna na svemu tome jer je shvatila ko su joj prijatelji – istakla je Nataša kroz suze, a onda nastavila priču o Mitroviću.

– Željko Mitrović mi je ponudio da mi pomogne u procesu dobijanja istinitih događaja vezano za nemili događaj. Ja sam ga tad zamolila da mi nešto učini, na šta je on pristao, a to je bilo da mi pomogne da vratim Kikin telefon. Od tada, do danas, nit sam dobila telefon, a prošlo je devet meseci i 12 dana, a Željko Mitrović nije našao zashodno da odvoji ni par sekundi samo da mi kaže da ne može da mi pomogne u tom pogledu. Odakle bilo kome sa Pinka pravo da u dokumentarcu o internet nasilju sve vreme navode kako se Kika ubila, tj. izvršila samoubistvo?! – besno se pitala Đukićka.

Majka preminule gejmerke je pričala koliko je njoj i njenoj porodici bilo teško da iznova gleda scene Kikine sahrane u dokumentarcu “Internet nasilje”, koji se emitovao na Pinku, a zatim je otkrila da joj u otkrivanju istine o Kikinoj smrti neko uporno otežava.

– Dva krucijalna dokaza su nestala. Sakriveni su snimci video nadzora u zgradi ,isto kao što je nestao i dnevnik, ali ću saznati ko je i zašto doprineo da se sakrije istina o Kikinoj smrti – kroz suze je rekla Nataša, a celo njeno obraćanje poslušajte u videu koji je Kikina majka nazvala: “BAKA PRASE JE KRIV ZA KIKINU SMRT!? ŠTA RADI ŽELJKO MITROVIĆ!?”