BAHAR SE OGLASIO: ”Želim da STAVIM TAČKU”

 BAHAR SE OGLASIO: ”Želim da STAVIM TAČKU”

U prethodnim danima nastala je polemika da li će Crvena zvezda zaista dovesti Baraka Bahara iz Makabi Haife, a sada se oglasio i sam Izraelac. On je medijima u Izraelu rekao da se bavi samo Makabijem, iako nije bio decidan u demantu dolaska u Beograd.

– Razumem da medije to zanima. Potpuno prirodna stvar. Napravili smo ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude za mene i igrače. Bilo ih je u prošlosti kao što ih ima i sada. Tu je agent koji se bavi time i tu sam ja koji se bavim Makabijem. Samo želim da naglasim da će sve biti urađeno u dogovoru Jakovom Šaharom (vlasnik Makabija iz Haife op.a.). Tako želim da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našem fudbalu. Ništa drugo me ne zanima – rekao je Bahar.

Izraelski stručnjak je istakao da o svom odlasku nije razgovarao sa igračima.

– Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nisu svi stigli sa reprezentativnih akcija i onda ću im objasniti situaciju na najiskreniji mogući način. Ne želim ništa da krijem od njih – poručio je izraelski stručnjak.