BAHAR DOLAZI: Iz Crvene zvezde ODLAZI ključni igrač! (FOTO

 BAHAR DOLAZI: Iz Crvene zvezde ODLAZI ključni igrač! (FOTO

FOTO: MN Press

Iako na Marakani nije zvanično potvđeno, izraelski stručnjak Barak Bahar biće novi trener Crvene zvezde i predvodiće srpskog prvaka u Ligi šampiona. Međutim, kako stvari stoje Bahar neće moći da računa na iskusnog defanzivca Aleksandra Dragovića koji bi da napusti Marakanu.

Ovoga puta nije Italija i Sampdorija, nego rodna Austrija, što bi možda moglo da povuče Aleksandra Dragovića jer se nedavno porodila njegova supruga. Zato tamošnji mediji naveliko pišu da je vrlo moguće da dođe do iznenađujućeg transfera ovog leta.

LASK je trenutno treći u šampionatu Austrije sa čak osam bodova manje od Salcburga i ove godine teško će do trofeja, ali već naredne tim iz Linca planira da bude konkurentan i da donese radost svojim navijačima.

Dragović je i tokom zimskih priprema bio na izlaznim vratima iz Crvene zvezde, Sampdorija je bila uporna, Dejan Stanković je želeo da ga dovede, ali je nekadašnji reprezentativac Austrije ipak ostao u Beogradu kako bi pomogao timu da osvoji titulu i obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Sastav LASK-a ima dvojicu bivših igrača Zvezde – Branka Jovičića i Filipa Stojkovića, dok je i jedan sadašnji, Ibrahim Mustafa, na pozajmici do leta u austrijskom klubu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *