BAHAĆENJE Bake Praseta na Novom Beogradu! Jutjuber ponovo UGROZIO javnu bezbednost LUKSUZNIM VOZILOM

 BAHAĆENJE Bake Praseta na Novom Beogradu! Jutjuber ponovo UGROZIO javnu bezbednost LUKSUZNIM VOZILOM

Jutjuber i preduzetnik Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ima čitav istorijat bahate i  brze vožnje.

Njemu su još ranije oduzeta dva luksuzna automobila, prenosili su 2021.godine mediji, ali se influenser nakon toga opremio i novim i skupljim vozilima.

Baka Prase
Foto: Srbija Danas

Baka iza sebe ima mnoštvo skandala i afera, a oduzimanje skupocenih automobila od strane policije takođe je svaki put u medijima napravilo pravu pometnju. Dok su jedni spekulisali o razlozima oduzimanja automobila, drugi su se pitali kako je uspeo da sa tako malo godina svoju garažu obogati skupocenim vozilima. Jedan košta  65.000 evra, drugi čak oko 200.000 evra, a posedovao je i jedan koji je navodno plaćen 240.000!

Baka Prase
Foto: Srbija Danas/Maja Đorđević

Baka Prase je toliko popularan i obožavan kod mlađe publike, te su deca na svoje društvene mreže dodavala fotografije na kojima poziraju pored njegovih automobila, a ni paparaco ekipi portala Srbija Danas nije mogao da promakne nepropisno parkiran automobil jutjubera.

Baka Prase je danas u toku dana došao da završi neku papirologiju u jednoj opštini na Novom Beogradu, a tom prilikom se i bahato parkirao u jednosmernoj ulici odakle je, kada je kretao, ponovo napravio prekršaj, nepropisno izlazeći sa parking mesta.

Baka Prase
Foto: SD/MĐ

Društvo je jutjuberu pravio neki stariji muškarac koji je, po svemu sudeći, imao problem da uopšte pronađe bravu i uđe u luksuzni automobil.

Baka Prase
Foto: Tik Tok Printscreen/SD

Snimak Bakinog odlaska pogledajte u prilogu ispod.

@srbija_danas Novo bahaćenje Bake Praseta u saobraćaju. Dokle više? #bakaprase #bakapraseofficial #bakapraselambo #novibeograd #novibeogradtiktok #beogradtiktok #srbijatiktok #balkantiktok ♬ Sports Car – FASSounds