BACILA OKO NA OŽENJENOG MUŠKARCA – ZADRUGARKA NA STUBU SRAMA! Učesnici je satrli kritikama! (VIDEO)

 BACILA OKO NA OŽENJENOG MUŠKARCA – ZADRUGARKA NA STUBU SRAMA! Učesnici je satrli kritikama! (VIDEO)

Tokom emisije “Gledanje snimaka”, zadrugari su dobili priliku da vide flert Maje Kovačević i Marka Janjuševića Janjuša, a dok je prilog trajao, Maja Marinković se smestila kraj njega.

Valentina Stanković se nakačila na njega i počela da ga prati.

– Valentina, da li si se zaljubila u Janjuša? – pitala je Ivana.

– Ne, to je šala. Volim da ga nerviram, zanimljivo mi je – rekla je Valentina.

– Ona je prvo bila zaljubljena u Zvezdana, pa u Miljana. Sad je zaljubljena u Janjuša. Ova mala, strašno… Gde su našli ovu budaletinu, ovo seljanče… Njoj fali figura oca, zato se zaljubljuje u starije, ovo nije smešno – ustala je Marija Kulić.

– Vi mi ovde služite za sprdnju, zato ću se sprdati sa vama. Ja vas ovde gledam kao zaj*banciju. Ja imam nekog napolju i to je to. Volim jednog momka. Sauer mi se svideo, ali ne znači da sam bila zaljubljena u njega. Ja imam napolju osobu koju volim – dodala je Stankovićeva.

– Šta je bilo sa Banetom, jesi se poljubila sa njim? – pitao je Miljan Vračević.

– Da, rekao mi je da uđemo i napravimo priču. Ja sam videla grešku i presekla sam – dodala je Valentina.

– A Petrući? A Zola? Rekla si mu: “Vidimo se u februaru” – nastavio je Vračević.

 Meni ona ne smeta, ja znam kakvu relaciju imaju. Smetalo mi je kad smo se muvali, kad dođe i zaskoči ga, a ja ne mogu da mu priđem. A sad ne. Ponaša se kao devojčica, šta sad, treba da joj zamerimo što joj se neko svideo? Dete je, ima pravo da pogreši – istakla je Anđela Đuričić.

– U ovakvoj situaciji se vide ljudi koju ustaju i ponižavaju me. Ovaj (Mikica) koji hoće nešto da izgovori, Miljan. A mene savetuju. Ja ću se ovde ponašati kako ja hoću. Ja ću ovde biti ja, neću se folirati. Biću sa svima okej koji su sa mnom okej. Ko nije, danas je završio svaki komentar sa mnom. Kad budem napunila 18 godina, krenuću da se ponašam onako kako su oni prema meni – dodala je Valentina.

 Meni je rekla da je bila zaljubljena u Sauera. Što se tiče Zvezdana i Janjuša, kači se za aktere. Ja joj kažem: “Hajde da se pozdravimo, ideš pa-pa”. Ona kaže: “Ne, ne, a kad napunim 18 godina, biću sa nekim ko je aktuelan i ostajem ovde do jula” – ispričao je Mikica Bojanić.

– Ne, neću biti ni sa kim, ovde mene niko ne privlači. Ja se trenutno tražim između devojčice i devojke. Kad se budem našla između ta dva, videću da li sam spmrena da uđem u bilo kakvu vezu – rekla je Valentina.

– Meni je rekla da se zaljubila u Janjuša. Ovako. U utorak žurka, ja joj kažem da ne znam šta da radim, ona kaže da ne zna ni ona, da se zaljubila u jednog čoveka i ovako pokazala očima na Janjuša – ispričala je Maja Marinković.

 Daj, ona je dete. Ona ima 17 godina. Majo, balati me. Ja je ne gledam tako. Ja mislim da je ona dete koje hoće da bude u centru pažnje. Nisam ja – ustao je Janjuš.

– Janjuš nije sigurno. Poverila mi se. Ne znam što ne kaže, rekla je toliko glupih stvari, ne znam što neće to – dodao je Zvezdan Slavnić.

 Ne, neka misle šta hoće. Neka misle šta hoće. Evo, u Brendona sam zaljubljena, ali stvarno, on mi se dopao – rekla je Valentina.

– Zvezdan, bre, znamo svi – dodala je Ana Spasojević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “STEFAN KARIĆ ME JE ZAPROSIO! Raskinuli smo zbog Osmana” Cveta iznela detalje DISKVALIFIKACIJE