“BAĆA ĆE SE LAGANO RASPADATI!” Miodrag Radonjić otvoreno o “Južnom vetru” – otkrio šta mu predstavlja najveći IZAZOV (VIDEO)

 “BAĆA ĆE SE LAGANO RASPADATI!” Miodrag Radonjić otvoreno o “Južnom vetru” – otkrio šta mu predstavlja najveći IZAZOV (VIDEO)

U Beogradu je pala prva klapa na snimanju druge sezone serije “Južni vetar: Na granici”. Prvi kadar snimili su proslavljeni holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin i time je zvanično počelo snimanje novih 10 epizoda jedne od najpopularnijih serija regiona, koje će i produkcijski i dramaturški opet pomeriti granice domaće i regionalne produkcije.

Snimanje će se odvijati do oktobra na različitim lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj, Rusiji, a najverovatnije i u Italiji i Crnoj Gori. Za to vreme Maraš i Baća naći će se u mnogim opasnim situacijama, koje će ostaviti velike posledice na njih.

Ekipa portala Srbija Danas iskoristila je priliku na snimanju da razgovara sa glumcem Miodragom Radonjićem, koji tumači ulogu Baće.

– Baća će imati i dalje komičnih momenata, ali će početi da snosi posledice života koji živi godinama. Pred kraj serije to postaje dosta ozbiljno čak i po njegovo zdravlje… Najveći izazov biće mi to na koji način ću sprovesti Baćin lagani raspad. On više neće moći da izdrži tako brz ritam života – otkriva Miodrag Radonjić.

Ekipa će u narednom periodu snimiti novih 10 epizoda, dok će dodatne četiri biti izmontirani deo filma “Ubrzanje”da bi se publika lakše uvela u priču. Radnja se ovog puta bazira na izgradnji gasovoda “Južni tok”, čiji deo treba da prođe kroz Srbiju i to kroz njivu Petra Maraša. Tada se u celu priču uključuju američki i ruski agenti.

Celokupan intervju možete pogledati u videu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *