ANIN MUŽ SE OPASNO PREVARIO: Dok Brajan negira ubistvo, novi dokazi isplivavaju – EVO šta je pronađeno u slučaju nestale Srpkinje

 ANIN MUŽ SE OPASNO PREVARIO: Dok Brajan negira ubistvo, novi dokazi isplivavaju – EVO šta je pronađeno u slučaju nestale Srpkinje

Foto: facebook printscreen/ Ana Walshe – Printscreen WCVB Channel 5 Boston

Brajan Volš (46), koji je optužen za ubistvo supruge Ane Volš (39), 1. marta ponovo će biti izveden pred sud u Masačusetsu povodom teških optužbi koje mu se stavljaju na teret. Volš je negirao da je počinio ubistvo supruge, a pojedine okolnosti ukazuju na to šta je bio njegov plan.

Tužilaštvo tereti Volša da je suprugu ubio, a potom iskasapio njeno telo i uništio. Pretpostavlja se da je Volš mislio da neće biti uhapšen i osuđen, što se da zaključiti na osnovu fraza koje je pretraživao na internetu u danima nestanka supruge. Neke od njih ukazuju na to da je mislio da, u slučaju da policij ne pronađe telo, to će biti dovoljno da ne bude osuđen.

Ipak, prevario se. Da je Volš mnogo ranije počeo da planira zločin, nesumnjivo govori i to što je još u decembru pretraživao koje su najbolje države u Americi da se razvede od Ane. Pretpostavlja se da je Volš smatrao da će uspeti da se izvuče sa ubistvom na šta ukazuje i njegovo ponašanje u danima nestanka supruge.

Pozivao je poslodavca Ane Volš da se raspita da li im se ona javljala, zatim, odlazio je u prodavnice kao da se ništa nije dešavalo. Takođe, sarađivao je sa policijom, iako je kasnije utvrđeno da ih je sve vreme lagao. Ono što je posebno interesantno jeste da su nakon nestanka Ane otkrivene interesantne stvari o porodici. Utvrđeno je da je Volš bio prevarant, zbog čega mu se sudilo, te da je čak i svog oca prevario za novac.

Foto: Shutterstock/Youtube Printscreen Boston 25 News/Prinscreen Facebook Ana Walshe

Postavlja se pitanje da li je to bio i njegov plan sa Anom.

Naime, prema rečima Milanke Ljubičić, Anine majke, njena ćerka je sve vreme finansirala Brajana. Njoj se to smučilo i zbog toga je planirala da ga ostavi. Da je Ana dobro zarađivala nesumnjivo je pokazao i njen bankovni račun na kome su pronađeni milioni.

Kako je vec pisano, Volš je posedovala najmanje četiri nekretnine, prema javno dostupnim podacima o procenjenoj imovini i poreskim evidencijama u Masačusetsu, Merilendu i Vašingtonu.