ANI SU UNOŠENE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Poruke tokom posete lekaru, u poklonima, a ovo su detalji

 ANI SU UNOŠENE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Poruke tokom posete lekaru, u poklonima, a ovo su detalji

U emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milena  je otkrila i da lično ona smatra da je njena kuma, Ana, najneobaveštenija u Zadruzi, te se nadovezala da je i sama pokušala na više načina da joj unese informacije iz spoljnog sveta.

Milena je otkrila i da su navodno Miljana Kulić, Marija Kulić, ali i Zorica Marković unosile informacije iz spoljnog sveta i to pri posetama lekarima:

– Sad ću, pošto se bliži kraj, do sad sam o nekim stvarima ćutala, međutim sada više neću. Što se tiče samog rijalitija, apsurdno je, videli smo svi da su informacije curile. Moja je kuma tamo, rekla bih, najneobaveštenija persona. – rekla je Milena i dodala:

– Ona vezu sa mozgom nema šta se napolju zbiva. Unosila je Miljana Kulić, mama Miljane Kulić, kada je išla kod lekara, Zorica Marković koja je išla kod lekara. Zorica je govorila Zvezdanu, pa je govorila i Ani. Moja kuma kao da je pala sa duda. – rekla je Kačavenda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE