ANI NAMEŠTENA POBEDA?! Isplivao snimak – Ćurčićeva dobila uputstva od PRODUKCIJE, miri se sa Zvezdanom u maju?!

 ANI NAMEŠTENA POBEDA?! Isplivao snimak – Ćurčićeva dobila uputstva od PRODUKCIJE, miri se sa Zvezdanom u maju?!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Otkako je Ana Ćurčić ušla u Belu kuću, mišljenja o njoj među gledaocima su podeljena.

Dok je većina doživljava kao žrtvu bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, postoje i mnogi koji je ne vole, te je optužuju da se folira i da je na sve spremna zbog novca.

Na snimku koji je osvanuo na Instagramu vidimo tajni razgovor Ane i Zorice Marković, ali je izuzetno teško razaznati o čemu ove zadrugarke zapravo govore. Ipak najverniji fanovi rijalitija rastumačili su njihov razgovor i optužili ih da su grebale bubice kako bi prikrile zvuk!

Pratioci na društvenim mrežama su protumačili njihov razgovor i zaključili da Ana šapatom i kroz šifre objašnjava Zorici da je od produkcije dobila uputstva da ne sme da se pomiri sa Zvezdanom pre maja i da je Ćurčićeva već dobila informaciju o pobedniku “Zadruge 6”! 

Ana Ćurčić, Zorica Marković
Foto: Instagram/Printscreen

“Da je produkcija naredila da pomirenje ne sme da se desi pre maja meseca i koga ce Dušica držati za ruku u finalu,to ne cujem,verovatno nju!?Prevaranti, to smo znali otkad je ušla”, “Grebu se bubice da se ne čuje, užas”, “Kaže prevarena da joj produkcija rekla da se ne sme miriti pre maja meseca sa Zveknutim i priča koga će Dušica držati za ruku u finalu (verovatno nju – to se ne čuje). PREVARANTI!”, “Ma strašno, kažem ja jedina žrtva je tu Anđela!”, “Čujem za maj i pomirenje, a za koga kaže da će pobediti?”, samo su neki od komentara besnih pratilaca.

Koliko je tačna i verodostojna priča Ćurčićeve ostaje nam da vidimo. Imajmo u vidu da je to njena tvrdnja i da produkcija “Zadruge” već godinama vodi računa da pobednik bude izbor gledalaca i do sada nikada nije potezano pitanja nameštanja pobede u nijednoj od prethodnih sezona rijalitija.

Tajni razgovor ovih zadrugarki pogledajte u video prilogu ispod teksta, te sami protumačite šta je Ana izgovorila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.