Anđelka zatrudnela sa venčanim kumom svog bivšeg muža?! Ovo su DETALJI!

 Anđelka zatrudnela sa venčanim kumom svog bivšeg muža?! Ovo su DETALJI!

Foto: Youtube Printscreen/Paparazzo Lov // DNK

Glumica Anđelka Prpić je trudna, vest je koja je kao bomba odjeknula juče u domaćim medijima. I dok se nagađalo ko je otac deteta, prema saznanjima “Blica”, u pitanju je njen venčani kum.

Tačnije, Anđelka navodno čeka bebu sa M. Ž., koji je bio venčani kum Dariju Prpiću na njihovom venčanju pre 11 godina.

– On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti – kaže dobro obavešten izvor za “Blic”.

Anđelka Prpić
Foto: Instagram printscreen/andjelkap

Akteri priče i dalje ne žele da se oglašavaju javno ovim povodom. Na poziv novinara M. Ž. se prvo zbunio, a onda spustio slušalicu, a nije hteo ni da odgovori na poruke. Takođe, ni glumica ne želi da se oglašava za javnost.

Podsetimo, Anđelka Prpić se udala za Darija 2011. godine i sa njim ima sina Jakšu. Nakon devet godina braka, par se razišao, a kako se spekuliše krah ove ljubavi usledio je zbog ljubomore Darija koji nije mogao da podnese to što Anđelka mora da glumi intimne scene sa kolegama.

Anđelka Prpić, Dario Prpić
Foto: Youtube Printscreen/Paparazzo Lov // DNK