ANĐELINI RODITELJI KUPUJU NJENU POBEDU U ZADRUZI! Vendi osudila odnos Zvezdana i Ane: To je sado – mazo veza

 ANĐELINI RODITELJI KUPUJU NJENU POBEDU U ZADRUZI! Vendi osudila odnos Zvezdana i Ane: To je sado – mazo veza

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo našu poznatu pevačicu, Vesnu Vukelić Vendi.

Vendi nam je u emisiji otkrila svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi, kao i o glavnim akterima, Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

Pevačicino mišljenje je da roditelji Đuričićeve navodno prodaju kuću porodičnu u Đenovićima kako bi kupuli njenu pobedu, tačnije kako bi što više glasali i regularno “kupili pobedu” svojoj ćerki:

 Šta njih jedino može da spasi, a da zapuđše drugima usta. Jedino pobeda. Videli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su preneli da su oni odlučili da beže i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobedu. Što je i legitimno – rekla je Vendi u našoj emisiji, a potom se osvrnula na odnos Zvezdana i Ane:

Foto:SrbijaDanas

– To je sadističko mazohistički odnos. Ana je htela baš takvog Zvezdana. Ona ga je jurila, što je i sama rekla i on je rekao i njeni bližnji. Ana je kriva i ona ni u kom slučaju ne može biti žrtva – rekla je Vesna.

Celu emisiju POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE