“ANĐELINA TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE!” Đuričićeva rešena da UNIŠTI Zvezdana, ovo su DETALJI plana

 “ANĐELINA TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE!” Đuričićeva rešena da UNIŠTI Zvezdana, ovo su DETALJI plana

U jučerašnjem izdanju emisije “Narod pita“, šarmantni voditelj Darko Tanasijević ugostio je drugoplasiranu učesnicu rijalitija “Zadruga”, Anu Ćurčić, koja se ovom prilikom osvrnula na Anđelu Đuričić, kao i njenu tužbu protiv Zvezdana Slavnića, i to za nanošenje telesnih povreda.

 Ćurčićeva je nedavno uputila javnu podršku mladoj Crnogorki, nakon navodnog nasilja koje je pretrpela od strane bivšeg dečka, zbog kog je i podnela tužbu.

Ana Ćurčić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Objavljena je vest da si pružila podršku Anđeli i da se sve preokrenulo posle “Zadruge”. Sad ljudi tumače to na razne načine, šta je po sredi – pitao je Tanasijević.

– Novinar portala Republika.rs me je okrenuo i pitao za to, rekao je da je Anđela tužila Zvezdana za nasilje i da sam ja dočekala da moja istina izađe na videlo. Ja sam tad pružila podršku kao žena ženi – rekla je Ana.

– Da li se obistinilo ono: “Bezuslovno mu veruj” – upitao je voditelj.

– Mislim da jeste. Bila je ona i u “Zadruzi” svesna da ja nisam lagala – istakla je bivša zadrugarka.

– Miljana Kulić je rekla da se čula sa Zvezdanom i da joj je rekao da su Anđela i on raskinuli kad je razgovarala sa roditeljima u Crnoj Gori i kako Miljana kaže, dala mu je predlog da ostanu u tajnoj vezi da njena porodica to ne bi znala, i on je odbio, pa je nakon toga donela odluku da ga tuži – dodao je voditelj.

Ana Ćurčić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Mislim da su razlozi dublji, ali stvarno ne znam. To mi deluje kao deo neke njene osvete. Oni su mnogo slični i ne mogu da opstanu, to kad sam rekla prepisivali su mojim čuvenim emocijama. Mislim da je gorda, narcis, samouverena, ne preza od mnogih stvari, nema gržu savest i vrlo su slični – zaključila je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.