ANĐELA SE HITNO OBRATILA JAVNOSTI – tri dana je izbačena, a sada konačno progovorila o njima koji su je proslavili

 ANĐELA SE HITNO OBRATILA JAVNOSTI – tri dana je izbačena, a sada konačno progovorila o njima koji su je proslavili

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

Anđela Đuričić uživa u novostečenoj slobodi nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge 6” i to 12 dana pre istorijskog završetka ovog kontroverznog, ali ubedljivo najgledanijeg rijalitija koji je napravio veliki korak u razvoju ovog tipa televizijskog programa u regionu.

Lepotica iz Đenovića vreme provodi sa svojim izabranikom Zvezdanom Slavnićem, a javnost budno prati njihov sledeći korak.   

Njen izbor partnera, ali i ponašanje u Zadruzi nailazilo je na osudu kod jednog dela javnosti. Njihova ljubav je bila prvo na meti drugih zadrugara, a nakon izlaska su mogli da vide da mnogobrojni gledaoci daju za pravo da se mešaju u emotivne izbore ove mlade devojke. 

Pored napada, Zvezdan i Anđela su mogli nakon izlaska da se uvere da nisu ostavljeni sami na ovom svetu te da imaju i veliku podršku svojih obožavaoca koji su se postavili kao pravi zaštitnici njihove kontroverzne ljubavi.

Zadruga 6

Takozvani bungiši redovno promovišu aspekte njihove veze i trude se da im olakšaju pilagođavanje na društvenu stvarnost posle 9 meseci izolacije u Šimanovačkom imaginarijumu. 

Anđela je imala potrebu i da im se javno obrati. 

 – Hvala puno Zvezdanovoj i mojoj podršci što ste celo vreme uz nas i toliko na pratite i volite! Hvala na svemu, dobri ljudi! – stoji u objavi.

Anđela Đuričić

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.